OZN, frate! Cea mai noua masina de la PORSCHE arata ca o farfurie zburatoare!

OZN, frate! Cea mai noua masina de la PORSCHE arata ca o farfurie zburatoare!
  • OZN, frate: cea mai noua masina de la PORSCHE arata ca o farfurie zburatoare!
  • Seria vestilor continua sub capota, unde clientii vor regasi pana la 761 de cai si 1.050 Nm
Distribuie pe Facebook

Seria atractiilor principale continua in compartimentul motor, acolo unde clientii vor regasi o herghelie cu pana la 761 de cai si 1.050 Nm.

Lansata pe piata acum mai bine de 12 luni, chiar la inceputul toamnei anului 2019, prima masina cu propulsie electrica din istoria Porsche se vinde zilele acestea in numarate versiuni si configuratii. Printre optiunile pe care noul Taycan le pune la dispozitia cumparatorilor sai se va numara, in viitorul apropiat, inclusiv o varianta Cross Turismo, surprinda de curand in teste - complet necamuflata!

Inspirata de conceptul Mission E Cross Turismo, respectiva creatie se remarca in special prin design-ul SF al caroseriei, impachetat sub forma unui Shooting Brake.

Reteta specifica departamentului interior ramane doar un mister, insa numai daca luam in considerare faptul ca fotografii spion nu au reusit sa surprinda prototipul noului Porsche Taycan Cross Turismo cu portierele deschise. Si cele pana la patru display-uri color, de dimensiuni generoase, pe care clientii le vor putea selecta pentru a decora - la figurat!, evident - plansa de bord high tech.

Daca vine vorba, in schimb, despre unitatile ce vor compune gama de motorizari a respectivei creatii, ultimele zvonuri aduc in discutie cateva optiuni familiare.

Mult anticipata versiune de Cross Turismo a primei masini cu propulsie electrica din istoria Porsche va fi oferita in aceleasi configuratii precum varianta normala a noului Taycan. Acest lucru inseamna ca viitorii cumparatori vor avea la dispozitie inclusiv o formula Turbo S cu doua motoare, 761 de cai si 1.050 Nm - care este sinonima cu un sprint de la 0 la 100 km/h in mai putin de trei secunde!

Premiera mondiala a respectivei creatii, inspirata de conceptul Mission E Cross Turismo lansat in primavara anului 2018, este programata pentru lunile viitoare.

Porsche Taycan Cross Turismo necamuflat

Porsche Taycan Cross Turismo necamuflat

Porsche Taycan Cross Turismo necamuflat

Porsche Taycan Cross Turismo necamuflat

Sursa Foto: Auto Express

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Porsche Taycan Cross Turismo necamuflat
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 9 Noiembrie 2020