Poze Spion: Iata cum arata noul BMW M4 Convertible!

Poze Spion: Iata cum arata noul BMW M4 Convertible!
  • Noul BMW M4 Convertible a fost surprins recent in mai multe fotografii spion, realizate in Scandinavia
  • Automobilul bavarez este partial camuflat, insa aspectul sau exterior nu ar trebuie sa fie o surpriza
  • La fel ca si in cazul versiunii Coupe, propulsia va fi asiguarata de un motor twin-turbo de 431 CP
Distribuie pe Facebook

Iarna continua sa-si faca de cap in Peninsula Scandinava, insa vremea de afara nu pare sa opreasca noul BMW M4 Convertible din testele prescrise de inginerii bavarezi.

Dezvaluit in premiera mondiala la inceputul acestui an, in cadrul Salonului Auto International Nord-American de la Detroit, inlocuitorul legendarului BMW M3 Coupe va fi disponibil in perioada urmatoare chiar si intr-o versiune topless.

Noul BMW M4 Convertible, caci despre el este vorba, se bucura in mare parte de aceeasi doza de agresivitate si sportivitate precum versiunea Coupe, insa pluseaza cu acoperisul sau retractabil. Un acoperis retractabil de tip hardtop, care duce mai departe mostenirea lasata in urma de vechiul BMW M3 E93 Convertible.

BMW M4 Convertible - Poze Spion

BMW M4 Convertible - Poze Spion

Iar asta nu e tot. Pe langa partea frontala impunatoare, caracterizata de prize de aer supradimensionate si o capota proeminenta a motorului, respectiv partea posterioara inzestrata cu un difuzor de aer generos si sistem de evacuare cu patru tobe de esapament, noul BMW M4 Convertible va mai prelua de la versiunea Coupe si motorizarea cu sase cilindri in linie.

Motorizarea cu sase cilindri in linie, doua turbine uriase si capacitate de trei litri, numai buna pentru a pune la dispozitia rotilor spate undeva in jurul a 431 cai putere si 550 Newton-Metri. Transmisia manuala cu sase rapoarte va fi si de-aceasta data oferita in standard, in timp ce o cutie cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj va fi disponibila in mod optional.

BMW M4 Convertible - Poze Spion

Din pacate, informatiile cu privire la greutatea, respectiv performantele de care va fi capabil noul BMW M4 Convertible lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa nu trebuie sa fii un geniu pentru a realiza ca aceste doua aspecte nu se vor ridica la nivelul celor intalnite la versiunea Coupe - versiune Coupe care se lauda cu mai putin de 1.500 de kilograme, respectiv 4.1 secunde pentru 0 - 100 km/h.

Conform ultimelor zvonuri, noul BMW M4 Convertible va debuta in mod oficial chiar la inceputul lunii viitoare, atunci cand Salonul Auto de la Geneva isi va deschide portile, atat pentru publicul larg, cat si pentru presa de specialitate din intreaga lume. Momentan, inlocuitorul modelului BMW M3 Convertible ni se arata in mai multe fotografii spion, din timpul bataliei sale cu zapada ce a lovit Peninsula Scandinava in ultima perioada de timp.

BMW M4 Convertible - Poze Spion

BMW M4 Convertible - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW M4 Convertible - Poze Spion
mai multe