POZE SPION: Nissan pregateste un nou facelift pentru GT-R

POZE SPION: Nissan pregateste un nou facelift pentru GT-R
  • Nissan pregateste un nou facelift pentru GT-R R35
  • Supercarul japonez ar putea primi imbunatatiri atat tehnice, cat si estetice
  • O noua generatie, R36, va sosi pe piata in 3-4 ani
Distribuie pe Facebook

Desi ocupa un loc fruntas in topul celor mai performante automobile ale momentului, japonezii de la Nissan nu se culca pe o ureche, ci cauta noi metode de imbunatatire a supercarului GT-R.

Lansat pe piata in cursul anului 2008, modelul Nissan GT-R R35 a reusit sa impresioneze o intreaga industrie auto cu cifrele si numerele sale, supercarul japonez impunandu-se in fata rivalilor sai directi atat prin performantele propriu-zise, cat si prin costurile de achizitie.

Tot la capitolul "lucruri demne de laudat" putem trece si upgrade-urile operate odata cu trecerea timpului, povestea de succes Nissan GT-R R35 culminand cu introducerea modelului GT-R Nismo 2015, capabila de 600 cai putere si 7:08 minute (la Nurburgring).

Japonezii nu planuiesc totusi sa se opreasca aici, un exemplar partial camuflat al celebrului supercar fiind surprins recent in teste, pe drumurile din Marea Britanie. Conform mai multor surse, acesta va fi ultimul facelift inainte de sosirea generatiei R36.

Din pacate, informatiile cu privire la ce noutati va aduce versiunea imbunatatita a modelului Nissan GT-R R35 lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa sunt asteptate modificari atat de ordin tehnic, cat si estetic.

In ceea ce priveste urmatoarea generatie a popularului supercar japonez, se pare ca aceasta va debuta pe piata in urmatorii trei-patru ani, alaturi de un sistem de propulsie hibrid dezvoltat cel mai probabil impreuna cu specialistii Williams.

Pe plan stilistic, viitorul Nissan GT-R R36 va avea ca sursa de inspiratie conceptul 2020 Vision Gran Turismo, dezvaluit in premiera mondiala chiar in vara acestui an, cu ocazia Festivalului de Viteza de la Goodwood.

Revenind la subiectul principal al acestei stiri, iata si fotografiile spion cu exemplarul despre care vorbeam ceva mai sus. Tu ce crezi ca ii lipseste modelului GT-R R35 si ce ai vrea sa imbunatateasca Nissan?

Nissan GT-R Facelift - Poze Spion

Nissan GT-R Facelift - Poze Spion

Nissan GT-R Facelift - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
mai multe