POZE SPION: Noul SUV Bentley arata exact ca un Continental GT supraponderal

POZE SPION: Noul SUV Bentley arata exact ca un Continental GT supraponderal
  • Noul SUV de la Bentley a fost surprins in primele imagini spion
  • Automobilul preia numeroase inspiratii de la gama Continental
  • Debutul oficial va avea loc peste doi ani, in cursul lui 2016
Distribuie pe Facebook

Aspru criticati pentru design-ul conceptului EXP 9 F, britanicii de la Bentley au schimbat cateva dintre detaliile aspectului primului lor SUV. Situatia nu s-a imbunatatit insa prea mult, alternativa producatorului din Crewe la modelele Lamborghini Urus si Porsche Cayenne ramanand in continuare un automobil mult prea putin atractiv, Cel putin din punct de vedere stilistic.

Bentley SUV - Poze SpionBentley SUV - Poze Spion

Bentley SUV - Poze Spion

Surprins recent intr-o serie de fotografii spion, primul SUV din istoria de peste noua decenii si jumatate a britanicilor de la Bentley ascunde sub camuflajul sau omniprezent o parte frontala ce preia numeroase inspiratii de la gama Continental. Tot de acolo provin si cateva dintre detaliile partii posterioare, conceptul EXP 9 F dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din 2012 jucand si el, de asemenea, rolul de sursa de inspiratie. Mai ales la nivel de interior.

Si daca tot veni vorba de acest capitol, alternativa companiei din Crewe la modelele Lamborghini Urus si Porsche Cayenne iese aici in evidenta printr-un doza neasteptata de modernism, ceasurile de bord digitale si monitorul de dimensiuni generoase destinat sistemului de infotainment reusind sa fure prim planul liniilor si formelor clasice, ce dau nastere plansei de bord. Si care, asa cum era de asteptat, sunt extrem de asemanatoare celor regasite in echiparea aceleiasi game Continental.

Bentley SUV - Poze Spion

Bentley SUV - Poze SpionBentley SUV - Poze Spion

In ceea ce priveste departamentul tehnic, majoritatea informatiilor cu privire la acest aspect lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa exista numeroare zvonuri care indica faptul ca primul SUV din istoria de peste noua decenii si jumatate a britanicilor de la Bentley va fi construit pe aceeasi platforma precum urmatoarele generatii ale modelelor Audi Q7, Porsche Cayenne si Volkswagen Touareg. Cat despre gama de motorizari, nu ar fi de mirare ca aceasta sa fie preluata, bineinteles, de la gama Continental.

Drept urmare, viitorii cumparatori ar avea de ales intre doua propulsoare pe benzina de inalta performanta, atat un V8 twin-turbo de patru litri, cat si un W12 twin-turbo de sase litri. Conform oficialilor producatorului de automobile din Crewe, versiunea de productie a concept car-ului EXP 9 F va fi ulterior disponibila la vanzare si in compania unui sistem de propulsie hibrid.

Primul SUV din istoria de peste noua decenii si jumatate a britanicilor de la Bentley va fi lansat pe piata in cursul anului 2016, punand astfel si mai multa presiune pe rivalii de la Rolls-Royce, care iau si ei in calcul oferirea unui astfel de model.

Bentley SUV - Poze SpionBentley SUV - Poze Spion

Bentley SUV - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Bentley SUV - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 12 Iunie 2014