Poze Spion: Succesorul legendarului Enzo Ferrari revine in prim plan!

Poze Spion: Succesorul legendarului Enzo Ferrari revine in prim plan!
Desi au mai ramas doar cateva luni pana la mult-asteptatul debut, aceasta este prima oara cand succesorul legendarului Enzo Ferrari isi face aparitia pe strazi in ceea ce ar putea fi forma sa finala.
Distribuie pe Facebook

A trecut aproape un deceniu de la lansarea modelului Enzo Ferrari, iar performantele acestuia inca sunt de mare actualitate si, nu in ultimul rand, dintre cele mai impresionante. Cu toate acestea, nu exista termen de comparatie atunci cand in discutie isi face aparitia viitoarea nava amiral a constructorului din Maranello, cunoscuta sub numele de cod F70.

Din nefericire pentru noi si pentru mai toata lumea, multe dintre detaliile tehnice lipsesc cu desavarsire la acest moment; in schimb, se cunoaste deja ca urmatoarea legenda a industriei auto italienesti va ascunde sub capota un propulsor cu 12 cilindri in V. Ar putea fi vorba chiar de o versiune modificata a V12-lui de 6.3 litri gazduit de recent-lansatul F12 Berlinetta care, impreuna cu un sistem HY-KERS, sa puna la dispozitia celui aflat la volan nu mai putin de 920 cai putere. 920 CP sau, cu putin noroc, chiar mai mult de-atat.

De asemenea, se mai cunoaste ca viitorul Ferrari F70 se va bucura de o constructie realizata din materiale ultra-usoare, folosirea din abundenta a aluminiului si a fibrei de carbon pastrand greutatea maxima sub pragul celor 1.200 de kilograme. In plus, este de asteptat ca pachetul tehnic sa fie completat de elemente aerodinamice active, transmisie cu sapte trepte si dublu-ambreiaj, respectiv sistem de tractiune spate, rezultatul final fiind astfel mai mult decat impresionant.

Cat despre performantele brute, cifrele care dau savoare unui automobil de inalta performanta, nu putem intui decat un 0 - 100 km/h realizabil in mai putin de trei secunde si o viteza maxima ce va depasi de aceasta data bariera celor 350 kilometri pe ora. Daca este insa sa dam crezare ultimelor zvonuri, se pare ca estimarile noastre sunt chiar sceptice. Nu de alta, dar conform unor informatii venite dinspre Maranello, viitorul Ferrari F70 va fi inzestrat cu un set de valori asemanator celui ce echipeaza mai-marele Bugatti Veyron.

O precizare numai buna pentru a incheia si astepta prezentarea oficiala, ce va avea loc in urmatoarele luni. Pana atunci, primele doua fotografii spion ce surprind viitorul urmatorul supercar italian ne vor tine de urat.

Poze Spion: Viitorul Enzo Ferrari intra in prim-plan!

Poze Spion: Viitorul Enzo Ferrari intra in prim-plan!

Distribuie pe Facebook
mai multe