Poze Spion: Viitorul Cadillac ATS-V, surprins in compania actualului BMW M3

Poze Spion: Viitorul Cadillac ATS-V, surprins in compania actualului BMW M3
Ca americanii de la Cadillac pregatesc in mare taina versiunea de inalta performanta a noului ATS nu mai reprezinta nici un secret pentru nimeni. Elementul surpriza insa abia acum soseste: pentru a obtine un rezultat final cat mai aproape de perfectiune, constructorul de peste Ocean foloseste ca etalon actuala generatie a bavarezului BMW M3.
Distribuie pe Facebook

Ultima generatie a modelului Cadillac CTS-V s-a descurcat mai mult decat onorabil in fata rivalilor sai europeni - unii ar fi tentati sa afirme chiar ca automobilul de peste Ocean a distrus competitia!, astfel ca specialistii constructorului american au un motiv in plus pentru a da tot ce au mai bun atunci cand vine vorba de viitoarea versiune de inalta performanta a noului ATS.

Drept urmare, faptul ca mult anticipatul ATS-V a fost surprins in teste in compania actualului BMW M3 Sedan nu ar trebui sa mai surprinda pe nimeni.

Cadillac ATS-V - Poze Spion

In ceea ce priveste lista cu picanterii tehnice, informatiile oficiale lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa este de asteptat ca viitorul automobil de inalta performanta al constructorului american sa gazduiasca sub capota acelasi V6 twin-turbo de 3.6 litri si 420 cai putere ce propulseaza si proaspat lansatul Cadillac CTS VSport.

De asemenea, nu va lipsi din meniu nici sistemul de tractiune spate, in timp ce transmisia puterii catre roti s-ar putea realiza fie prin intermediul unei cutii manuale, fie prin intermediul unei cutii automate.

Data debutului oficial ramane cel mai mare mister, insa exista unele voci care sustin ca noul Cadillac ATS-V va fi dezvaluit in premiera mondiala in luna ianuarie a anului viitor, atunci cand Salonul Auto de la Detroit isi va deschide larg portile.

Cadillac ATS-V - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 4 Iunie 2013