Pozele pe care sefii BMW nu vor ca tu sa le vezi: asa arata la interior cea mai noua masina a bavarezilor!

Pozele pe care sefii BMW nu vor ca tu sa le vezi: asa arata la interior cea mai noua masina a bavarezilor!
  • Pozele pe care sefii BMW nu vor ca tu sa le vezi
  • Asa arata la interior cea mai noua masina a bavarezilor!
Distribuie pe Facebook

Numai cateva ore ne mai despart de prima aparitie in public a mult anticipatului SUV cu propulsie electrica iX.

Surprins, de curand, in noi fotografii si imagini spion, cel mai puternic BMW din toate timpurile nu este nici pe departe singura masina pe care bavarezii planuiesc sa o lanseze inainte ca anul 2020 sa devina istorie. Ba dimpotriva: aceiasi sefi ai companiei din Munchen au mai pregatit, chiar pentru ziua de astazi, un debut la fel de spectaculos, in persoana versiunii de serie a conceptului Vision iNext.

Primul SUV construit pe o platforma destinata electricelor, modelul in cauza a fost pozat, recent, cu interiorul - partial camuflat - la vedere.

Meniul cu care versiunea de serie a conceptului BMW Vision iNext isi va intampina clientii cuprinde, dupa cum se poate vedea si urmatoarele materiale spion, inclusiv o configuratie cu doua display-uri color. Un volan multifunctional cu design in doua spite si parte inferioara, dar si o cotiera centrala plina, cel mai probabil, de comenzi aparent tactile intregesc oferta viitoarei masini bavareze din Munchen.

Din punct de vedere tehnic, ultimele zvonuri si speculatii iau in considerare trei optiuni diferite la nivelul sistemului de propulsie electric.

Altfel spus, versiunea de serie a conceptului BMW Vision iNext va miza pe un singur motor in configuratia de baza, cu 313 CP pe puntea spate. Modelul de mijloc va adopta un setup cu doua unitati si 530 CP pe toate cele patru roti, o astfel de solutie fiind anticipata si in cazul varfului de gama, cu mentiunea ca puterea totala a masinii companiei bavareze cu sediul in Muchen va urca pana la 619 CP.

BMW iNext - Poze spion

BMW iNext - Poze spion

Sursa Foto: Paul Tan

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 11 Noiembrie 2020