Prima masina electrica asamblata in Romania, surprinsa pentru prima oara in teste!

Prima masina electrica asamblata in Romania, surprinsa pentru prima oara in teste!
  • Prima masina electrica asamblata in Romania...
  • ... surprinsa pentru prima oara in teste!
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial ar putea avea pe parcursul urmatoarelor 12 luni - potrivit ultimelor speculatii.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de patru ani, inca de la inceputul toamnei lui 2019, cea dintai generatie a crossover-ului comercializat de Ford sub denumirea de Puma se apropie cu pasi mari si rapizi de jumatatea glorioasei sale cariere.

Acesta este, de altfel, si principalul motiv pentru care compania americana lucreaza - actualmente, la o versiune imbunatatita a celebrului produs construit in Romania, noua varianta fiind surprinsa de curand, chiar la sfarsitul saptamanii precedente, in teste, complet camuflata.

Reteta specifica departamentului exterior nu reprezinta insa unica necunoscuta cu privire la viitorul Puma Facelift, lista misterelor continuand, mai mult sau mai putin surprinzator, cu detaliile regasite de cealalta parte a portierelor, la interior.

Un alt element pe care americanii de la Ford il tin, in prezent, sub lacat are legatura cu optiunile ce vor compune gama de motorizari, ultimele zvonuri facand referire si la disponibilitatea unui ansamblu pur electric - oferit de SUV-ul fabricat in Romania impreuna cu 136 CP.

Variantei BEV, surprinsa, recent, pentru prima oara in teste, i se vor alatura diferite versiuni cu motoare termice, unele pe benzina, altele pe motorina, acestea avand a fi livrate, in anumite situatii, impreuna cu tehnologia MHEV la 48V.

Noul Ford Puma ar putea debuta, conform celor mai recente informatii neoficiale, pe parcursul anului viitor, la preturi care vor porni - in teorie, de la peste 23.800 de euro, suma ce caracterizeaza actualul model, lansat pe piata in 2019 si acompaniat de pana la 200 CP.

Ford Puma EV - Poze spion

Ford Puma EV - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 28 Noiembrie 2023