Primele imagini spion cu noul BMW X4 de serie

Primele imagini spion cu noul BMW X4 de serie
Versiunea de serie a conceptului BMW X4, concept dezvaluit cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai, a fost surprinsa recent in teste, in primele fotografii spion.
Distribuie pe Facebook

Asteptat sa-si faca aparitia in showroom-uri de pretutindeni incepand cu anul viitor, noul BMW X4 se remarca prin aceeasi silueta precum conceptul cu acelasi nume, concept dezvaluit cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai, singurele diferente de ordin estetic dintre cele doua automobile fiind reprezentate de cateva mici detalii, precum blocurile optice, marimea jantelor sau tips-urile sistemului de evacuare - asta din ce se poate observa momentan, cand camuflajul exterior este inca omniprezent.

BMW X4 - Poze Spion

BMW X4 - Poze Spion

De asemenea, cel de-al doilea SAC (Sports Activity Coupe) din gama constructorului bavarez si, totodata, cel de-al cincilea membru al familiei de modele BMW X este asteptat sa preia de la noul X4 Concept si dimensiunile, viitorul crossover urmand a masura astfel undeva in jurul a 4.648 milimetri in lungime, 1.915 milimetri in latime, 1.622 milimetri in inaltime si, nu in ultimul rand, 2.810 milimetri in ampatament - ampatament identic cu cel al ultimei generatii a modelului BMW X3.

BMW X4 - Poze Spion

In ceea ce priveste gama de motorizari, noul BMW X4 se va bucura mai mult ca sigur de aceleasi motoare pe benzina si motorina precum ultima generatie a modelului BMW X3, model pe care se si bazeaza, de altfel. Drept urmare, viitorii clienti vor avea la dispozitie propulsoare atat in patru, cat si in sase cilindri, oferite cel mai probabil in compania unei transmisii automate cu opt rapoarte. Mai mult de-atat, nu este exclusa nici o versiune hibrid, insa acest lucru ramane de vazut.

BMW X4 - Poze Spion

BMW X4 - Poze Spion

Cel de-al doilea SAC (Sports Activity Coupe) din gama constructorului bavarez si, totodata, cel de-al cincilea membru al familiei de modele BMW X - viitorul BMW X4, va fi construit la uzina companiei bavareze din Spartanburg, Carolina de Sud.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW X4 - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 1 Iulie 2013