Primul automobil din istoria Xiaomi a ajuns mai devreme pe internet. Noul model SU7 are 673 de cai sub capota si 4x4 in standard

Primul automobil din istoria Xiaomi a ajuns mai devreme pe internet. Noul model SU7 are 673 de cai sub capota si 4x4 in standard
  • Primul automobil din istoria Xiaomi a ajuns mai devreme pe internet
  • Noul model SU7 are 673 de cai sub capota si 4x4 in standard
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului urca pana la 265 de kilometri pe ora. Potrivit celor mai recente zvonuri si speculatii.

Asteptat cu sufletul la gura de o intreaga planeta, primul autoturism din istoria Xiaomi a revenit - de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Cunoscut, anterior, sub numele de MS11, respectivul produs va fi comercializat sub denumirea de SU7 - conform ultimelor informatii si detalii neoficiale.

Lista principalilor concurenti cuprinde inclusiv masini precum Tesla Model 3 - astfel ca viitorii cumparatori vor avea la dispozitie, in cazul de fata, atat o versiune cu 299 CP pe puntea spate, cat si o varianta cu puterea de 673 CP. Aceasta dn urma avand sa ofere in standard - fara costuri suplimentare, un sistem de tractiune integrala.

In prezent, durata sprintului de la 0 la 100 km/h nu ramane - mai mult ori mai putin surprinzator, decat un mister. Se cunoaste, in schimb, viteza de top a noului Xiaomi SU7: de 210 kilometri pe ora pentru configuratia entry-level, ce cantareste 1.980 de kilograme, si 265 km/h pentru optiunea de top - de 2.205 kg.

Data intrarii in productie a masinii respective a fost programata - dupa cum anunta cele mai recente zvonuri si speculatii, pentru decembrie 2023. Pretul de vanzare ar putea porni de la echivalentul sumei de 20.000 de euro - iar printre dotarile oferite fara costuri suplimentare se va numara si instalatia de climatizare automata.

Xiaomi SU7 - Poze spion

Xiaomi SU7 - Poze spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Xiaomi SU7 - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 17 Noiembrie 2023