Primul BMW M3 Touring din istorie, surprins din nou in teste. Viitorul break al bavarezilor va oferi pana la 510 cai sub capota

Primul BMW M3 Touring din istorie, surprins din nou in teste. Viitorul break al bavarezilor va oferi pana la 510 cai sub capota
  • Primul BMW M3 Touring din istorie, surprins din nou in teste
  • Viitorul break al bavarezilor va oferi pana la 510 cai sub capota
Distribuie pe Facebook

Data lansarii oficiale a fost programata pentru 2022 - conform unui comunicat de presa publicat anterior.

Anuntat inca de la sfarsitul anului trecut, actualul M3 se vinde, zilele acestea, in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de BMW la dispozitia clientilor se va numara, extrem de curand, si o varianta Touring - asteptata in showroom-uri alaturi de un motor I6 twin-turbo.

Reteta specifica departamentului tehnic ramane, in mare, doar o necunoscuta, insa nu ar fi de mirare ca si viitorul break al bavarezilor sa vina in doua arome diferite - una de 480, alta cu 510 CP sub capota.

Similar variantei Sedan, prima versiune M3 Touring din istoria marcii BMW ar putea oferi atat o cutie manuala, cat si o transmisie automata. Din peisaj nu ar trebui sa lipseasca insa nici tractiunea integrala inteligenta - cu vectorizare a cuplului pentru un maximum de performanta si eficienta.

O pereche de spoilere agresiv stilizate va deschide - alaturi de aripile proeminente si setul de jante de dimensiuni generoase, lista principalelor atractii exterioare, ce cuprinde inclusiv o evacuare cvadrupla.

Volanul multifunctional cu design in trei spite si padele pentru schimbarea vitezelor - acolo unde este cazul, scaunele cu suport lateral marit si ornamentele din fibra de carbon vor completa reteta estetica a primului BMW M3 Touring din istoria marcii BMW. Nota de plata: un mare mister.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 25 Noiembrie 2021