Primul pick-up de la Tesla a debutat oficial si e diferit de tot ce ai vazut la viata ta. Noul Cybertruck, surprins complet necamuflat pe strazile din California

Primul pick-up de la Tesla a debutat oficial si e diferit de tot ce ai vazut la viata ta. Noul Cybertruck, surprins complet necamuflat pe strazile din California
  • Primul pick-up de la Tesla a debutat oficial si e diferit de tot ce ai vazut la viata ta
  • Noul Cybertruck, surprins complet necamuflat pe strazile din California
Distribuie pe Facebook

Unul dintre cele mai asteptate produse ale momentului, controversatul model al companiei de peste Ocean, din SUA, se va bucura inclusiv de oglinzi retrovizoare detasabile. Potrivit ultimelor detalii date publicitatii.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de trei ani - inca din ultima parte a toamnei lui 2019, primul pick-up din scurta, insa fabuloasa istorie a americanilor de la Tesla a revenit de curand, chiar pe parcursul zilelor precedente, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia - nonconformistul autovehicul pe nume Cybertruck a fost surprins recent, la inceputul saptamanii trecute, complet necamuflat pe strazile din Palo Alto, persoanele prezente in trafic la aparitia acestuia grabindu-se sa filmeze si fotografieze momentul cu pricina.

A post shared by Flavio Tronzano (@ftronz)

Asteptat sa intre in productia de serie pe parcursul lunilor viitoare - conform celor mai recente informatii oficiale, respectivul model al companiei de peste Ocean iese numaidecat in evidenta prin design-ul angular al caroseriei, inspirat de Vanatorul de recompense al lui Ridley Scott. De cealalta parte a portierelor, in cabina, principalele puncte de atractie cuprind - deloc surprinzator, instrumente de bord digitale, dar si un display central supradimensionat, similar monitorului instalat pe Model 3.

Meniul specific departamentului tehnic continua sa reprezinte doar un mare mister - cu precizarea ca primul pick-up oferit de Tesla ar putea adopta, in configuratia de top, un sistem de propulsie caracterizat de un numar de patru motoare electrice. O alta necunoscuta uriasa consta in pretul de pornire - sansele ca persoanele dornice sa achite un exemplar al controversatului autovehicul pe nume Cybertruck sa achite suma anuntata anterior, la momentul premierei mondiale, tinzand catre zero, daca mai trebuia cumva precizat.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 7 Februarie 2023