S-a stricat chiar inainte de lansarea oficiala. Masina care le-a dat mari batai de cap nemtilor de la Mercedes

S-a stricat chiar inainte de lansarea oficiala. Masina care le-a dat mari batai de cap nemtilor de la Mercedes
  • Urmatorul Mercedes CLS a fost surprins de curand intr-o ipostaza mai putin placuta
  • Unul dintre prototipurile modelului german s-a oprit in drum si nu a mai vrut sa porneasca
Distribuie pe Facebook

Momente neplacute pentru nemtii de la Mercedes. Un prototip al viitorului CLS a ramas de curand in drum. Acesta a fost acoperit cu o prelata pana la sosirea ajutoarelor.

Prezentat in fata publicului larg acum mai bine de sase ani si jumatate, cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Paris in toamna lui 2010, actualul Mercedes CLS se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale.

Si chiar daca lucreaza intre timp la un concurent pentru Porsche Panamera, despre care se spune ca va raspunde la denumirea GT4, compania germana nu are de gand sa renunte la modelul creditat cu inventarea coupe-ului in patru usi.

O demonstreaza inclusiv acest material video surprins de curand in apropierea fabricii Mercedes din Stuttgart, care pune urmatorul CLS intr-o postura mai putin placuta: cea a unui autoturism defectat in mijlocul drumului.

Motivul pentru care prototipul modelului de origine germana s-a oprit si nu a mai vrut sa porneasca din loc nici in ruptul capului ramane un mister, insa speram ca versiunea de serie va fi ocolita de astfel de probleme neplacute.

Intr-un final, reamintim ca urmatorul Mercedes CLS ar putea debuta oficial inainte de sfarsitul acestui an, alaturi de o platforma si mai multe elemente de design interior imprumutate de la proaspat lansatul E-Class W123.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 31 Mai 2017