Se pregateste de lupta cu Audi Q7 si Mercedes GLE. Noua generatie e testata in cele mai dificile conditii

Se pregateste de lupta cu Audi Q7 si Mercedes GLE. Noua generatie e testata in cele mai dificile conditii
  • BMW publica primele imagini oficiale cu noul X5
  • Fotografiile au fost surprinse in timpul testelor
  • Premiera mondiala a SUV-ului va avea loc in 2018
Distribuie pe Facebook

Potrivit celor mai noi informatii oficiale, premiera mondiala a viitorului concurent pentru Audi Q7 si Mercedes GLE va avea loc inainte de sfarsitul acestui an.

Cu toate ca nu au trecut decat cinci ani de la prima lui aparitie in fata publicului larg, actualul BMW X5 se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei. Un nou model va fi dezvaluit oficial chiar in perioada urmatoare de timp, lucru confirmat inclusiv de catre Harald Krueger, seful companiei bavareze.

De altfel, producatorul auto din Munchen a publicat la sfarsitul acestei saptamani si primele fotografii de presa ale viitorul concurent pentru Audi Q7 si Mercedes GLE, surprinse in timpul testelor. Teste desfasurate in cele mai grele conditii, din Africa de Sud si pana la Cercul Polar Arctic.

Pe de alta parte, oficialii BMW nu au oferit niciun fel de informatie cu privire la specificatiile noului X5, anumite voci sugerand insa ca cea de-a patra reiteratie a modelului bavarez va adopta platforma actualei Seria 5. De la rivalul lui Audi A6 si Mercedes E-Class ar putea veni si motorizarile.

Mai precis, viitorul concurent pentru Audi Q7 si Mercedes GLE este asteptat alaturi de o gama variata de unitati turbo pe benzina si motorina, cu patru, sase, dar si opt cilindri in dotare. Totodata, zvonurile vorbesc si despre un sistem de propulsie plug-in hybrid, solutie oferita si generatia actuala.

La nivel estetic, noul BMW X5 a fost surprins anterior in teste alaturi de o grila frontala imensa, fotografii spion neavand parte de acelasi noroc in incercarea lor de la poza si interiorul. Nu ar fi totusi nicio surpriza daca SUV-ul bavarez se va inspira in cazul cabinei de la mult anticipatul X7.

Ajunsi la final, reamintim ca viitorul concurent al bavarezilor pentru Audi Q7 si Mercedes GLE va debuta oficial pana la sfarsitul anului 2018. Mai ramane de vazut doar daca se vor adeveri speculatiile potrivit carora modelul cu pricina va sosi in cadrul Salonului Auto de la Paris din toamna.

Noul BMW X5 - Primele poze

Noul BMW X5 - Primele poze

Noul BMW X5 - Primele poze

Noul BMW X5 - Primele poze

Noul BMW X5 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Noul BMW X5 - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 24 Mai 2018