Suna ca un avion la decolare. Noul Audi S8, surprins pentru prima oara in teste

Suna ca un avion la decolare. Noul Audi S8, surprins pentru prima oara in teste
  • Noul Audi S8 a fost surprins recent in teste
  • Automobilul german ar putea debuta tot pe 11 iulie
  • Sub capota se va ascunde in continuare un V8
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a modelului Audi S8 a fost surprinsa pentru prima oara in teste. Versiunea de serie ar putea debuta oficial inainte de sfarsitul acestui an, potrivit zvonurilor.

Audi pregateste o noua generatie a limuzinei A8, despre care compania germana a dezvaluit deja ca va debuta oficial la data de 11 iulie, in cadrul unui eveniment special organizat la Barcelona.

Tot atunci ar putea fi lansata insa si versiunea de inalta performanta S8, surprinsa de curand in actiune cu ocazia unei sesiuni de teste organizata in cadrul faimosului complex de la Nurburgring.

Potrivit informatiilor disponibile la acest moment, urmatoarea reiteratie a sportivei de lux din Ingolstadt va fi pusa in miscare tot de un V8 bi-turbo cu capacitatea de patru litri si cel putin 520 CP.

O transmisie automata cu opt rapoarte si celebrul sistem de tractiune integrala quattro vor completa si de-aceasta data pachetul tehnic ce va noul Audi S8 in lupta acestuia cu Mercedes S63 AMG.

Din punct de vedere estetic, este de asteptat ca urmatoarea generatie a super-limuzinei germane sa se diferentieze de celelalte versiuni de motorizare prin mai multe elemente unice de design.

Vorbim, mai exact, despre spoilere fata si spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente, dar si jante supradimensionate, evacuare cvadrupla, volan sport sau scaune cu suport lateral marit.

Intr-un final, reamintim ca noua gama Audi A8 va fi construita pe o platforma realizata din otel, aluminiu, magneziu si CFRP, respectiv se va putea conduce singura la viteze de pana la 56 km/h.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 9 Mai 2017