Umbla vorba ca asta-i noul SEAT Leon, insa noi nu vedem nimic nou. Ajuta-ne sa gasim diferentele fata de modelul actual

Umbla vorba ca asta-i noul SEAT Leon, insa noi nu vedem nimic nou. Ajuta-ne sa gasim diferentele fata de modelul actual
  • Un SEAT Leon misterios a fost surprins recent in Spania
  • Exemplarul cu pricina avea grila frontala si farurile modificate
  • O versiune imbunatatita ar putea debuta in toamna, la Paris
Distribuie pe Facebook

Doua simple imagini ce surprind un (aparent) banal SEAT Leon Mk3 au reusit sa creeze o adevarata isterie pe internet dupa ce persoana din spatele aparatului de fotografiat a declarat ca avem de-a face cu o versiune imbunatatita a modelului spaniol.

Anuntata cu surle si trambite la mijlocul anului 2012, cea de-a treia generatie a modelului SEAT Leon se apropie cu pasi repezi de primirea unui binemeritat facelift.

Este insa relevant exemplarul surprins in aceste imagini spion pentru a ne face o impresie despre cum va arata versiunea imbunatatita a compactei spaniole sau nu?

Doar intr-o oarecare masura, dupa umila noastra parere. Si asta pentru ca masina fotografiata recent pe strazile Spaniei aduce mult prea putine modificari pentru a fi luata in seama.

Mai exact, nu avem decat o grila a radiatorului usor restilizata, plus faruri redesenate la interior pentru a aduce cat mai mult cu cele de pe proaspat lansatul Ateca.

Intr-adevar, fiind vorba despre o subsidiara a Grupului VW, exista si o oarecare posibilitate ca schimbarile aduse de noul SEAT Leon Facelift sa se rezume la cele doua detalii anterior mentionate.

Chiar si asa, noi avem asteptari ceva mai mari, in sensul ca speram ca versiunea imbunatatita a compactei spaniole sa aduca niste imbunatatiri si la nivelul gamei de motorizari.

Nu dupa asteptarile noastre va fi insa proiectat noul SEAT Leon Facelift, astfel ca pentru moment ne limitam la aceste randuri si asteptam si alte fotografii spion.

Fotografii spion care, cu putin noroc vor deveni mai numeroase chiar in saptamanile urmatoare in cazul in care versiunea imbunatatita a compactei spaniole va fi lansata la Paris.

SEAT Leon Facelift - Poze Spion

SEAT Leon Facelift - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
mai multe