Viitorul Volkswagen Polo isi arata fata pentru prima data pe drumurile publice

Viitorul Volkswagen Polo isi arata fata pentru prima data pe drumurile publice
  • Viitorul Volkswagen Polo a fost zarit in timp ce era testat in Statele Unite
  • Chiar daca exteriorul era imbracat total in camuflaj se poate observa ca masina este mai mare decat predecesoarea ei
  • Acest lucru se datoreaza faptului ca are la baza noua platforma MQB a nemtilor
Distribuie pe Facebook

Cea de-a sasea generatie a Volkswagen-ului Polo a fost zarita, purtand camuflaj, pe drumurile publice din Statele Unite.

Volkswagen-ul Polo este unul dintre cele mai bine vandute supermini-uri la momentul actual, iar dupa cate se poate observa in aceste fotografii, se pregateste pentru a 6-a generatie.

2017 Volkswagen Polo

Masina testata in Statele Unite este cel mai probabil un prototip aflat in primele stadii de dezvoltare, care s-ar putea sa nu aiba toate elementele viitoarei generatii, si a carui exterior este imbracat total in camuflaj. Chiar si asa, se poate observa o schimbare majora, si anume faptul ca noul Polo va fi ceva mai mare decat actuala generatie.

2017 Volkswagen Polo

Chiar daca se pot observa jantele si evacuarea dubla caracteristice versiunii GTI, nu putem spune cu exactitate daca acest exemplar testat este viitorul Polo GTI, asa ca pana la aparitia unor declaratii oficiale sau cel putin a unor poze cu masina fara atat de mult camuflaj, nu ne vom lega de acest aspect.

2017 Volkswagen Polo2017 Volkswagen Polo

Cum spuneam mai sus, viitorul Polo va lua proportii, in mare parte multumita platformei MQB, pe baza careia este dezvoltat. Acest lucru inseamna ca masina va fi mai lunga decat predecesoarea ei, pasagerii vor avea mai mult spatiu, in special cei din spate, si nu in ultimul rand, supermini-ul nemtesc va fi ceva mai usor decat modelul actual.

2017 Volkswagen Polo

In ceea ce priveste propulsoarele, putem presupune ca vor fi disponibile mai multe optiuni de motoare turbo in 3 sau 4 cilindri, si cel mai probabil clientii vor putea alege si o unitate hibrida.

2017 Volkswagen Polo

Cea de-a 6-a generatie a Volkswagen-ului Polo va debuta oficial, cel mai probabil, in a doua jumatate a anului viitor, cam in aceeasi perioada cu competitorul sau direct, viitorul Ford Fiesta.

Sursa foto: Motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze 2017 Volkswagen Polo
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 5 August 2016