Volkswagen a scos din nou in teste Q7-le saracului. Uite ce noutati va propune el

  • Volkswagen a scos viitorul Touareg in teste
  • Design-ul SUV-ului va fi o evolutie a celui actual
  • Gama de motorizari va fi diferentiata in functie de piata de desfacere
Distribuie pe Facebook

Cea de-a treia generatie Volkswagen Touareg a fost din nou surprinsa in teste, de aceasta data insa prototipul a renuntat la o parte din camuflaj.

Prototipul viitorului Volkswagen Touareg a mai fost surprins in teste, insa majoritatea caroseriei era acoperita de camuflaj, iar cateva dintre noutatile pe care acesta le va propune erau ascunse. De aceasta data, SUV-ul a aparut prin fata aparatelor foto ceva mai "dezbracat", lasand loc de cateva interpretari.

2018 Volkswagen Touareg

Judecand dupa postura agresiva si aspectul sportiv a masinii din aceste imagini, vorbim despre varianta R-Line, asa ca pragurile, suspensia si cele doua iesiri ale sistemului de evacuare nu vor fi intalnite pe versiunea de baza.

2018 Volkswagen Touareg

Chiar daca este vorba de o noua generatie, design-ul Toureg-ului nu va presupune schimbari majore, ci va fi mai degraba o evolutie a celui actual. Va propune totusi blocuri de lumini angulare cu LED si o seama de tehnologii de ultima generatie, inclusiv Active Info Display, control prin gesturi sau luminile de semnalizare LED cu aprindere secventiala dinspre interior spre exterior (pulsante).

2018 Volkswagen Touareg

Volkswagen va construi cea de-a treia generatie Tiguan pe platforma MLB Evo, folosita de fratii de concern, Audi Q7 sau Porsche Cayenne, asa ca este intr-un fel explicabila imprumutarea tehnologiilor de mai sus. Deasemenea, SUV-ul nemtilor din Wolfsburg va fi pus la cura de slabire, greutatea totala urmand sa coboare sub 2 tone.

2018 Volkswagen Touareg

Nu este neaparat o noutate, insa gama de motorizari va fi ca si pana acum diferentiata in functie de piata de desfacere. In timp ce europenii vor primi ca versiune de baza un propulsor de 2.0 litri TSI si aproximativ 250 de cai putere, pe piata din America de Nord, Toureg-ul va veni cel mai probabil cu o unitate VR6 de 3.6 litri, capabila de 280 de cai putere.

2018 Volkswagen Touareg

Ulterior, cea de-a treia generatie Volkswagen Touareg ar putea fi disponibila si intr-o versiune hibrida, comercializata eventual sub denumirea GTE.

2018 Volkswagen Touareg

2018 Volkswagen Touareg

2018 Volkswagen Touareg

2018 Volkswagen Touareg

2018 Volkswagen Touareg

2018 Volkswagen Touareg

Sursa foto: autoevolution

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze 2018 Volkswagen Touareg
mai multe