Volkswagen cocheteaza cu ideea lansarii unui Golf R break. Ai cumpara asa ceva?

Volkswagen cocheteaza cu ideea lansarii unui Golf R break. Ai cumpara asa ceva?
  • Noul Volkswagen Golf R Estate a fost surprins pentru prima oara in teste
  • Modelul ar putea fi introdus pe piata chiar inainte de sfarsitul anului
  • Lista cu bunatati propune un motor de 300 CP si tractiune integrala
Distribuie pe Facebook

Germanii de la VW s-ar putea alinia trendului inaugurat de Ford cu modelul Focus ST Wagon si lansa pe piata o versiune break a hot-hatch-ului Golf R. In cazul in care va primi unda verde, proiectul Volkswagen Golf R Estate va deveni realitate chiar inainte de sfarsitul acestui an.

Reprezentand alegerea ideala pentru cei care viseaza la performante deosebite intr-un pachet compact, modelul Volkswagen Golf R ar putea fi disponibil pentru prima oara in cariera sa si intr-o versiune ceva mai practica, de tip break. Informatiile au fost confirmate chiar si de surse din interiorul companiei germane din Wolfsburg, care au afirmat insa, in acelasi timp, ca automobilul cu pricina nu a primit inca unda verde pentru lansarea pe piata.

VW Golf R Estate - Poze Spion

VW Golf R Estate - Poze Spion

Si totusi, in cazul in care va deveni realitate, noul Volkswagen Golf R Estate se va bucura de acelasi motor turbo de doi litri ce propulseaza si versiunea hatchback, cei 300 de cai putere si 380 de Newton-Metri urmand a fi livrati catre toate cele patru roti prin intermediul unei transmisii manuale cu sase trepte de viteza. De asemenea, o cutie DSG cu acelasi numar de rapoarte va fi comandata in mod optional, lista cu bunatati tehnice urmand a mai gazdui si patru diferentiale electronice integrale in sistemul ESP, plus o suspensie ajustabila sau un sistem de franare dotat cu discuri de dimensiuni generoase.

VW Golf R Estate - Poze Spion

VW Golf R Estate - Poze SpionVW Golf R Estate - Poze Spion

In ceea ce priveste aspectul vizual, modelul Volkswagen Golf R Estate este asteptat sa iasa in evidenta prin aceleasi detalii agresive precum versiunea hatchback, situatie subliniata si de aceste prime fotografii. Altfel spus, prototipul surprins complet necamuflat pe strazile Germaniei se remarca la nivelul partii frontale atat printr-o grila a radiatorului cu doua lamele dispuse orizontal, cat si printr-o serie de prizele de aer uriase, in timp ce partea posterioara vine la pachet se poate lauda, printre altele, si cu un difuzor proeminent ce 'incastreaza' cele (doar) doua tips-uri ale sistemului de evacuare.

VW Golf R Estate - Poze Spion

VW Golf R Estate - Poze Spion

Informatiile cu privire la varianta break a hot-hatch-ului Volkswagen Golf R se opresc pentru moment aici, nu inainte insa de a mentiona ca, in cazul in care va primi unda verde, proiectul Volkswagen Golf R Estate va deveni realitate chiar inainte de sfarsitul acestui an.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze VW Golf R Estate - Poze Spion
mai multe