Volkswagen lucreaza la o noua masina cu cel putin 300 de cai sub capota. Fotografii spion au surprins-o complet necamuflata

Volkswagen lucreaza la o noua masina cu cel putin 300 de cai sub capota. Fotografii spion au surprins-o complet necamuflata
  • Noul Volkswagen Tiguan R a fost surprins complet necamuflat
  • Crossover-ul german de performanta va debuta chiar anul acesta
  • Un motor turbo de 2.0 litri promite cel putin 300 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Mult anticipatul debut oficial al variantei Tiguan R va avea loc chiar inainte de sfarsitul acestui an.

Lansat cu surle si trambite in toamna anului 2015, cu ocazia celebrului Salon Auto International organizat la Frankfurt, actualul Volkswagen Tiguan se pregateste de un binemeritat facelift. In plus, acelasi crossover al companiei germane va mai primi pe parcursul lunilor urmatoare chiar si o versiune de inalta performanta, comercializata alaturi de indicativul R.

Surprins in teste fara niciun fel de camuflaj, modelul in cauza scoate la iveala o parte frontala agresiv stilizata, care se remarca in special prin prizele uriase de aer prezente la nivelul spoilerului din dotare.

Meniul exterior continua cu jantele din aliaj in cinci spite si evacuarea cvadrupla ce insoteste spoilerul spate, persoanele atente la detalii fiind invitate sa descopere inclusiv un eleron proeminent destinat plafonului. Pentru moment, imaginile de la interior lipsesc cu desavarsire din peisaj, dar noul T-Roc R ar putea reprezenta o sursa de inspiratie in acest sens.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, mult anticipatul Volkswagen Tiguan R promite sa impresioneze in special prin motorizarea cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, care va dezvolta...

... un minimum de 300 de cai putere. Anumite voci sustin ca versiunea de inalta performanta a crossover-ului german va imprumuta benzinarul de 333 CP pe care il vom regasi sub capota viitoarei generatii a hot-hatch-ului Golf R, insa ramane de vazut daca aceste se vor si adeveri sau nu vor trece, la final, de statutul de speculatii si informatii neconfirmate.

Un sistem de tractiune integrala 4Motion si o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj vor fi oferite in standard, indiferent de puterea maxima pe care o va livra propulsorul anterior mentionat.

Primul Volkswagen Tiguan R din istorie va debuta in premiera mondiala inainte de sfarsitul acestui an, impreuna cu o suspensie mai joasa, plus un pachet cu discuri de franare de dimensiuni generoase. Pretul de vanzare ramane un mister la momentul de fata, dar nu ar fi deloc de mirare daca nota de plata ar pleca de la o suma mai mare de 50.000 de euro.

VW Tiguan R - Poze spion

VW Tiguan R - Poze spion

VW Tiguan R - Poze spion

VW Tiguan R - Poze spion

VW Tiguan R - Poze spion

Sursa Foto: AutoExpress

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze VW Tiguan R - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 21 Februarie 2020