Volkswagen nu a glumit cand a spus ca lanseaza un Arteon R. Asa arata acum super-coupe-ul cu patru portiere si 333 de CAI sub capota

Volkswagen nu a glumit cand a spus ca lanseaza un Arteon R. Asa arata acum super-coupe-ul cu patru portiere si 333 de CAI sub capota
  • Primul Volkswagen Arteon R din istorie a fost surprins din nou in teste
  • Super-coupe-ul cu patru portiere ar putea oferi sub capota 333 CP
  • Debutul oficial va avea loc chiar inainte de sfarsitul anului in curs
Distribuie pe Facebook

Primele exemplare ar putea ajunge in showroom-uri chiar inainte de sfarsitul acestui an, potrivit celor mai recente zvonuri.

Asteptat cu sufletul la gura de o lume intreaga, primul Volkswagen Arteon R din istorie se apropie cu pasi repezi de momentul in care va deveni realitate. Super-coupe-ul cu patru portiere, anuntat inca din 2017, a fost surprins zilele acestea in teste, pe celebrul circuit de la Nurburgring.

Fotografiat aproape fara niciun fel de camuflaj la nivel de caroserie, prototipul in cauza iese numaidecat in evidenta prin prizele supradimensionate ale spoilerului fata, dar si difuzorul posterior cu o evacuare cvadrupla inclusa.

Seria atractiilor exterioare continua cu jantele turbionare din aliaj, care ascund etriere finisate in albastru, si garda la sol cu cativa milimetri mai joasa decat in mod normal. De asemenea, cei mai atenti la detalii nu vor rata nici macar eleronul subtil ce continua acum linia portbagajului.

In cabina, departe de privirile curiosilor, primul Volkswagen Arteon R este asteptat sa gazduiasca inclusiv volan cu parte inferioara plata, scaune fata sport, plus ornamente specifice si instrumente digitale cu aspect revizuit.

Pe plan tehnic, ultimele zvonuri referitoare la super-coupe-ul cu patru portiere anunta o motorizare turbo de doi litri si 333 de cai putere, care va fi impartita cu viitorul Golf R. O cutie cu sapte rapoarte din seria DSG si tractiunea integrala 4Motion vor completa meniul standard.

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa se realizeze intr-un timp mai mic de cinci secunde, pe cand viteza de top... ei bine, nu trebuie sa fii un geniu pentru a realiza ca nu va depasi 250 km/h, evident.

Primul Volkswagen Arteon R ar putea ajunge in showroom-uri chiar inainte de sfarsitul acestui an, urmand ca oferta initial sa fie completata in 2021 si cu o versiune Shooting Brake. In cazul in care pandemia de SARS-Cov-2 nu va influenta negativ intentiile bune ale conducerii.

VW Arteon R necamuflat

VW Arteon R necamuflat

VW Arteon R necamuflat

VW Arteon R necamuflat

VW Arteon R necamuflat

VW Arteon R necamuflat

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze VW Arteon R necamuflat
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 20 Aprilie 2020