Rabla 2019: ofertele Opel incep de la 7900 de Euro cu TVA inclus

Rabla 2019: ofertele Opel incep de la 7900 de Euro cu TVA inclus
  • Corsa Enjoy, cinci uși, motorizare 1.2 - începând de la 7.900 euro cu TVA
  • Crossland X Enjoy, motorizare 1.2, 81 CP - începând de la 11.111 euro cu TVA
  • Combo Life Selection L1H1, motorizare 1.2, 110 CP - începând de la 12.222 euro cu TVA
Distribuie pe Facebook

Programul Rabla a fost definitivat pentru anul curent iar producatorii nu au intarziat sa-si prezinte ofertele. Opel propune mai multe modele care iau parte in programul Rabla, iar pretul lor incepe de la 7900 Euro cu TVA si prima de casare incluse.

Modelele mărcii germane oferă tehnologie de ultimă generație la prețuri foarte competitive. Multe dintre sistemele de siguranță și confort din dotarea modelelor Opel sunt oferite, de regulă, în segmentul premium.

Acum, acestea sunt disponibile în programul Rabla cu discounturi suplimentare.

Cei interesați de achiziționarea unui autoturism, pot beneficia de oferte începând de la 7.900 euro cu TVA și prima de casare incluse.

Ofertele Opel în programul Rabla:

  • Corsa Enjoy, cinci uși, motorizare 1.2 - începând de la 7.900 euro cu TVA și prima de casare incluse
  • Crossland X Enjoy, motorizare 1.2, 81 CP - începând de la 11.111 euro cu TVA și prima de casare incluse
  • Astra K Special Edition, cinci uși, motorizare 1.0, 90 CP - începând de la 11.977 euro cu TVA și prima de casare incluse
  • Grandland X Selection, motorizare 1.2, 130 CP – începând de la 15.970 euro cu TVA și prima de casare incluse
  • Combo Life Selection L1H1, motorizare 1.2, 110 CP - începând de la 12.222 euro cu TVA și prima de casare incluse

Corsa - începând de la 7.900 euro cu TVA și prima de casare incluse

Ușor de manevrat, economic, modelul Corsa este soluția ideală pentru cei care caută o mașină practică, care are costuri de întreținere minime și un design plăcut. Ca orice model Opel, Corsa are o echipare generoasă și în varianta standard.

Crossland X- începând de la 11.111 euro cu TVA și prima de casare incluse

Un SUV versatil, dotat cu sisteme de siguranță moderne, Crossland X atrage din ce în ce mai mulți clienți. Echiparea Enjoy include, printre altele, aer condiționat, geamuri acționate electric, față și spate, sistemul de Infotainment Radio R 4.0 IntelliLink cu ecran tactil color de 7", streaming audio Bluetooth®, integrarea smartphone-ului via Apple CarPlay™ sau Android Auto™, port USB, comenzi pe volan.

Cei care doresc mai multe sisteme de asistență și confort pot opta pentru echipările superioare.

Astra K Special Edition - începând de la 11.977 euro cu TVA și prima de casare incluse

Modelul care a primit titlul “Mașina anului în Europa” în 2016 oferă o gamă largă de motorizări, de la economicul motor 1.0 turbo de 90 CP la puternicul motor 1.6 Turbo de 200 CP.

Modelul german poate fi dotat cu o multitudine de sisteme de siguranță și confort de ultimă generație, de exemplu asistență la parcare, tempomat, conectivitate via Apple CarPlay™ sau Android Auto™.

Grandland X – începând de la 15.970 euro cu TVA și prima de casare incluse

Cel mai nou membru al familiei X este în același timp și cel mai mare: Opel Grandland X. SUV-ul compact, spațios și elegant se comportă la fel de dinamic pe cât arată și oferă libertatea de a conduce în siguranță pe orice tip de suprafață. Iar sistemul electronic opțional IntelliGrip iti asigură o aderență superioară în cele mai diverse situații de conducere. De asemenea, modelul Grandland X include un portofoliu de sisteme de asistență ultramoderne care asigură o singuranță premium.

Confortul de top, specific Opel, este asigurat de dotări foarte utile, precum volanul încălzit și scaunele cu functie de incalzire inclusiv pentru locurile din spate, sau optiunea de scaune ergonomice cu certificare AGR. Și, tipic mărcii Opel, șoferul și pasagerii autovehiculului Grandland X beneficiază de conectivitate de top datorită sistemelor IntelliLink de ultimă generație compatibile cu aplicațiile Android Auto și Apple CarPlay.

Combo Life Selection - începând de la 12.222 euro cu TVA și prima de casare incluse

Recent lansat pe piață, modelul Combo Life a primit cea mai înaltă distincție oferită de juriul european AUTOBEST, titlul “Best Buy Car Europe 2019”.

Combo Life este mașina ideală pentru familiile care iși doresc mai mult spațiu sau pentru antreprenorii care, pe lângă spațiul generos pentru pasageri, au nevoie de spații de depozitare versatile (inclusiv în partea superioară a autovehicului).

Modelul poate fi echipat cu până la șape locuri, iar volumul portbagajului poate avea de la minim 597 litri până la 2.693 litri.

Combo Life poate fi dotat cu până la 20 sisteme de siguranță și confort – opțiune unică în segmentul din care face parte. O altă opțiune unică în segment este cutia automată în opt trepte.

Distribuie pe Facebook
mai multe