Top 3 cele mai ieftine masini pe care le poti cumpara cu Rabla. Preturile de vanzare pornesc de la doar 8.900 de euro

Top 3 cele mai ieftine masini pe care le poti cumpara cu Rabla. Preturile de vanzare pornesc de la doar 8.900 de euro
Top 3 cele mai ieftine masini pe care le poti cumpara cu Rabla. Preturile de vanzare pornesc de la doar 8.900 de euro
Distribuie pe Facebook

Dacia Sandero City

Se vinde pentru numai 8.900 de euro, suma in schimbul care cumparatorii primesc, mai mult sau mai putin surprinzator, atat faruri de zi cu aprindere automata, cat si jante din otel - pe 15 inch. Cu precizarea ca din peisaj nu lipsesc - de asemenea, nici aerul conditionat cu reglare manuala, Cruise Control-ul ori Media Control-ul.

In ceea ce priveste motorizarea de sub capota, modelul Dacia Sandero City dispune de un benzinar aspirat cu trei cilindri in linie si capacitate de 999 de centimetri cubi - cu aproximativ 65 de cai putere in echipare. Drept urmare, primii 100 de kilometri pe ora sosesc dupa 16.7 secunde - fisa cu specificatii de ordin tehnic continuand cu o viteza de top de 158 de kilometri pe ora si cu un consum mediu de carburant de circa 5.3 litri la 100 de kilometri.

Hyundai i10 1.0 l Comfort

Acompaniata de o nota de plata de doar 10.243 de euro, versiunea Hyundai i10 1.0 l Comfort isi intampina clientii - asa cum o sugereaza, de altfel, si a sa denumire, in compania unui motor de 1.0 litri, de tip I3, aspirat natural, pe benzina. Sinonima cu un total de 67 CP, solutia mentionata anterior se traducere printr-un sprint de la 0 la 100 km/h - cu acceleratia la podea, in 15.2 secunde.

Reteta caracteristica departamentului mecanic cuprinde inclusiv o viteza de top de 156 km/h si un consum mediu de carburant de 5.5 litri la 100 km - pe cand dotarea standard debuteaza cu luminile de zi, plus pozitie cu tehnologie LED. Cu varianta in cauza oferind, fara costuri suplimentare, atat jante din otel, cu un diametru de 14", pilot automat, AC, un display central color - cu diagoanala de 8".

Kia Picanto 1.0 MPI Urban

Disponibila in schimbul a numai 10.623 de euro, actuala Kia Picanto 1.0 MPI Urban beneficiaza atat de lumini de zi cu aprindere automata, cat si de jante din otel - 14 inch, aer conditionat cu reglare manuala ori radio.

Sub capota, propulsia este asigurata, din nou, de un benzinar aspirat cu trei cilindri in linie si capacitate de 999 de centimetri cubi - insotit de 67 de cai putere, astfel ca primii 100 de kilometri vin dupa circa 14.6 secunde, printre performantele puse la dispozitia persoanei de la volan regasindu-se si o viteza de top de aproximativ 161 de kilometri pe ora, pe cand consumul mediu de carburant nu va depasi, mai mult sau mai putin surprinzator, 4.5 litri la 100 de kilometri.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Programul rabla DATA PUBLICĂRII: 13 Martie 2024