Oferta de vara: 80 de lei curatarea instalatiei si incarcarea cu freon

Oferta de vara: 80 de lei curatarea instalatiei si incarcarea cu freon
Oferta speciala din partea KITT ROMANIA: verificarea instalatiei, curatarea si incarcarea cu freon la doar 80 de lei, indiferent de masina. Profita acum de aceasta oferta limitata care este valabila pana pe 30 iunie!
Distribuie pe Facebook

Operatiunea de incarcare cu freon auto

Se face succesiv indepartarea umiditatii din sistemul de AC si a impuritatilor depuse, continute de ulei. Uleiul recuperat este colectat intr-un recipient special, impreuna cu celelate impuritati.

Dupa vidarea instalatiei, in vederea indepartarii umiditatii din sistem, se efectueaza reumplerea instalatiei cu cantitatea de freon si ulei recomandata de producator pentru fiecare tip de autoturism in parte.

Sfaturi pentru prelungirea eficientei freonului in instalatie

In general, suntem obisnuiti sa simtim utilitatea sistemului de aer conditionat doar atunci cand temperatura de afara devine caniculara. Insa sistemul de climatizare nu se foloseste doar la racirea aerului din interior in timpul verii, el permitand de asemenea incalzirea si dezaburirea rapida a geamurilor, in timpul iernii.

De aceea este foarte important ca sistemul sa functioneze la parametri normali.
Prin pornirea sistemului de aer conditionat odata la 2-3 saptamani permitem lubrifierea acestuia, evitem pierderea etanseitatii , implicit evitam unele cheltuieli nedorite si prelungim durata de viata a sistemului.

CURATAREA INSTALATIEI, VERIFICAREA SI INCARCARE CU FREON: 80 lei!

Contact

Va asteptam la sediul KITT Romania din Strada Valerian Prescurea, nr13, sector 4, Bucuresti, Zona Budapesta

Programari si informatii suplimentare: 0733.409.154

Incarcare freon

Distribuie pe Facebook
mai multe