Preturi speciale de la Edotec pentru navigatii dedicate

Preturi speciale de la Edotec pentru navigatii dedicate
  • Edotec propune montaj inclus la diverse unitati multimedia
  • Pentru Toyota Auris, sistemul are inclusa in perioada de promotie si o camera video de marsarier
  • Navigatiile dedicate marcii Hyundai au un pret promotional
Distribuie pe Facebook

Edotec.ro este principalul furnizor de navigatii auto dedicate in Romania. Pentru luna august, acestia propun posesorilor de Volkswagen, Seat, Skoda, Toyota, Mercedes, BMW, Ford si Hyundai sisteme multimedia speciale pentru masina lor. In luna august, profita acum de reduceri de pret incredibile!

“La urmatoarea pagina, virati brusc pe Edotec.ro!” pentru ca in luna august, iubitorii de muzica si multimedia, pot beneficia de oferte avantajoase!

Da-ne si tu un LIKE la pagina de Facebook Edotec.ro si te tinem la curent cu toate ofertele reduse!

1. Pentru toti posesorii de VW-SEAT-SKODA luna aceasta aveti montajul inclus in pret la unitătile DYNAVIN ECO-VW achizitionate de pe Edotec.ro

Edotec

2. Stim ca Toyota Auris este o masina extraordinara. Oricare model dupa 2008 il poti completa cu unitatea de navigatie EDT-8700 cu camera marsarier inclusa luna aceasta. Un upgrade multimedia perfect: DVD auto 2 DIN are sistem de GPS harti full Europa, tv, radio, touchscreen, bluetooth pentru carkit, DVD/USB player, SD card, internet 3g si wifi. Putere audio de 4x50

Edotec

3. Sistem navigatie dedicata pentru Mercedes, DVN-MBA. Acesta vine cu camera marsarier inclusa luna aceasta. Acest DVD auto are sistem de GPS, platforma D99+ vine cu radio dual, bluetooth Parrot pentru carkit, usb player, sd card, internet. Putere audio de 4x50. Acopera Clasa A, clasa B, Vito, Viano, Sprinter, VW Crafter.

Edotec

4. Sistem navigatie dedicat pentru BMW Seria 1 si seria 5. Propunem 4 modele cu camera marsarier inclusa luna aceasta. Atentie, pentru seria 5 E60 aveti un avantaj total de 550 ron la pretul final doar luna aceasta.

Edotec

Beneficiati de radio, bluetooth Parrot pentru carkit, USB player, SD card, controlabil din comenzi volan si i-Drive.

5. FOCUS! Sisteme de navigatie dedicata pentru modelul FORD Focus dupa 2008. Aveti preturi speciale si camera marsarier inclusa la modelul Dynavin. Detalii despre produse direct pe Edotec.ro.

Edotec

6. Ai un Hyundai? Verifica gama de navigatii dedicate Hyundai de pe site. SUPER PRET pentru modelul Hyundai Elantra de 1649 ron si camera marsarier inclusa pentru iX35.

Edotec

Pentru unitati de navigatie dedicate aftermarket de calitate: “Ati ajuns la destinatie! Edotec.ro”

Sfaturi, suport tehnic si comercial: Ionut Matei, 0744.57.97.97, ionut.matei@edotec.ro

Comenzi directe pe Edotec.ro. Pentru promotia DVN ECO-VW cu montajul inclus veti primi adresa de montaj la livrare in functie de adresa dv. la unul din montatorii nostrii autorizati.

Drum bun si conduceti in siguranta!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Edotec
mai multe