Reduceri de pana la 70% de Black Friday la accesorii auto si tuning!

Reduceri de pana la 70% de Black Friday la accesorii auto si tuning!
  • Promotia este intre 27 si 29 noiembrie 2015
  • Elemente optice sunt reduse chiar si cu 70 de procente
  • Sunt sute de produse la promotie
Distribuie pe Facebook

Incepand de acum, iubitorii de automobile pot sa cumpere accesorii si piese auto si tuning de la KITT Romania la preturi reduse chiar si cu 70% fata de cel initial.

KITT Romania lanseaza cu ocazia Black Friday oferte incredibile pentru pasionatii de tuning si styling auto! In perioada 27 noiembrie – 29 noiembrie pot fi achizionate toate produsele existente pe stoc cu reduceri exceptionale intre 10% si 70%. Produsele din oferta KITT Romania sunt aliniate celor mai noi tendinte din domeniul tuningului auto si se adreseaza atat masinilor din clasa economica cat si limuzinelor de lux.

Indiferent de marca masinii pe care o conduci, KITT Romania iti ofera de Black Friday, oportunitatea de a ti-o restiliza cu piese de calitate, astfel inca rezultatul final sa fie unul cat mai performant si elegant. Este unul dintre principalele motive pentru care nu trebuie sa ratezi reducerile si ofertele promotionale ale inceputului acestui sezon de cumparaturi de iarna !

Aveti posibilitatea de a fi parte a fenomenului Black Friday alaturi de KITT Romania si de a va alege on-line, accesorii tuning si car detailing / styling nu numai in ziua clasica a reducerilor ci in intreaga perioada a ofertelor de neuitat, respectiv intre 27 noiembrie si 29 noiembrie (inclusiv).

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre produsele care sunt la promotie, intra pe pagina KITT Romania: www.accesoriiautotuning.ro

Contact:
KITT Romania
Str Ana Ipatescu, Nr. 37,
Jilava, Ilfov.
Tel/Fax : +40 31 432.61.54
Mobile : +40 724.886.464

Distribuie pe Facebook
mai multe