Le-au facut-o! Noile reclame la Audi Q5 pun intr-o postura ridicola modelul BMW X3

Le-au facut-o! Noile reclame la Audi Q5 pun intr-o postura ridicola modelul BMW X3
  • Noul Audi Q5 porneste in Statele Unite de la suma de 41.500 dolari
  • Crossover-ul german ofera un benzinar 2.0 turbo de 252 cai putere
  • Fisa tehnica este completata de cutia S tronic si sistemul quattro
Distribuie pe Facebook

Primele reclame 'americane' ale noului Audi Q5 surprind proaspat lansatul crossover german intr-o comparatie directa cu rivalul sau din Munchen, modelul BMW X3.

Dezvelit oficial in toamna anului trecut, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, noul Audi Q5 a debarcat pe taram american la un pret minim de 41.500 dolari.

Crossover-ul german propune in versiunea de baza o motorizare turbo de doi litri si 252 cai putere, cuplata o transmisie cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj.

Fara niciun cost suplimentar este oferit, de altfel, si sistemul de tractiune integrala quattro, astfel ca sprintul de la 0 la 96 km/h se realizeaza in doar 5.9 secunde.

Lista cu dotari standard mai cuprinde, spre deliciul clientilor, faruri cu xenon, stopuri LED, jante pe 18 inch, plus scaune din piele cu reglare electrica.

Situatia se repeta in cazul climatizarii automate cu reglare a temperaturii pe trei zone, respectiv sistemului de infotainment cu ecran de sapte inch si zece difuzoare.

Intr-un final, meniul de 41.500 dolari al noului Audi Q5 se incheie cu mai multe dotari de siguranta activa, printre care si franarea autonoma de urgenta.

Principalul rival al crossover-ului german, modelul BMW X3 porneste in SUA de la 40.050 dolari si dispune in varianta entry-level de un 2.0 turbo de 240 CP.

Valoarea cu pricina este livrata de-aceasta data exclusiv puntii spate, printr-o automata cu opt trepte, astfel ca primii 96 km/h vin dupa 6.2 secunde.

Acceleratia de la 0 la 96 km/h reprezinta, de altfel, unul dintre factorii pe care primele reclame 'americane' ale noului Audi Q5 ii aduce in discutie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Reclame auto DATA PUBLICĂRII: 25 Aprilie 2017