Prima reclama oficiala la noua Dacia Duster scoate la iveala tot ce are masina romaneasca mai bun de oferit. Video

Prima reclama oficiala la noua Dacia Duster scoate la iveala tot ce are masina romaneasca mai bun de oferit. Video
  • Prima reclama oficiala la noua Dacia Duster scoate la iveala tot ce are masina romaneasca mai bun de oferit
  • Nota de plata nu reprezinta, pentru moment, decat un mister, insa actuala versiune porneste de la 14.050 euro
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta, pentru moment, decat un mister, insa actuala versiune porneste de la 14.050 euro.

Prezentata publicului larg in urma cu numai cateva zile, mult anticipatul Duster Facelift a si revenit sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: Dacia a publicat, de curand, prima reclama oficiala a masinii romanesti, ale carei vanzari vor demara inainte de sfarsitul anului.

Respectiva reclama prezinta pe scurt, intr-un interval de timp de aproximativ 60 de secunde, cateva dintre noutatile variantei imbunatatite.

Dupa cum precizam si anterior, mult anticipatul Duster Facelift a primit din partea Dacia inclusiv o transmisie automata cu sase trepte de viteza, plus dublu ambreiaj. Aceeasi masina romaneasca se mai bucura, pe langa modificarile de ordin estetic, si de un display de opt inch.

Sub capota, cumparatorii vor avea la dispozitie o gama variata de motorizari, care dezvolta puteri maxime cuprinse intre 90 si 150 de cai.

Lista cu optiuni a mult anticipatului Duster Facelift cuprinde, in contrast cu oferta noilor Dacii Logan, Sandero si Sandero Stepway, si un propulsor diesel. Inutil de mentionat, SUV-ul romanesc este disponibil la vanzare atat in versiuni cu tractiune fata, cat si in variante 4WD.

Distribuie pe Facebook
mai multe