Cum ne putem inmatricula o masina in Romania, indiferent de motor, fara taxa auto?

Cum ne putem inmatricula o masina in Romania, indiferent de motor, fara taxa auto?
Zvonurile cum ca cei de la guvern au inceput sa lucreze la un proiect de lege conform caruia masinile inscrise in strainatate, in special cele din Bulgaria, nu vor mai putea circula mai mult de 90 de zile, i-au cam pus pe soferi pe jar. Daca nu ne permitem sa platim taxa auto, dar nu mai putem circula nici cu masini inscrise pe Bulgaria, care sa fie oare solutia?
Distribuie pe Facebook

O varianta care s-a dovedit a fi buna si necostisitoare in mii de cazuri ale soferilor din Romania, este aceasta: recuperarea TAXEI AUTO, indiferent cat de mare a fost aceasta initial, platita de proprietar. Mai precis, daca un om de buna credinta care nu a dorit sa isi inscrie masina in Bulgaria, si a platit bani mult ca sa o treaca pe numele sau in Romania, a avut de platit o taxa auto mai mare sau mai mica. Ulterior, acesta si-a recuperat banii integral, la care s-au adaugat si cheltuielile de judecata. Asadar, omul nu a pierdut niciun leu. Cum poti sa faci asta repede si usor?

Primul pas in procesul de inmatriculare a unei masini care necesita plata unei taxe auto este consultarea cu un avocat. Acesta va va spune cum se poate recupera, in cat timp si care sunt avantajele. Dar ca sa gasesti un avocat bun, nu este asa de usor. Site-ul www.licitatiijuridice.ro a ajutat sute de romani sa-si gaseasca avocatul potrivit care sa-i reprezinte, rapid, eficient si la un pret convenabil.

Licitatii Juridice este un site gratuit care functioneaza in 3 pasi, usor de parcurs, eficienti si care protejeaza datele personale ale utilizatorilor. Acestia trebuie sa-si prezinte cazul pe site iar avocati specializati le raspund, propunand solutii. Dintre acestia, utilizatorii sunt liberi sa-l aleaga pe cel pe care il considera potrivit pentru problema lor cu TAXA AUTO.

Licitatii Juridice ofera utilizatorilor acces la avocati cu cel mai inalt grad de pregatire, precum si posibilitatea de a compara ofertele de reprezentare juridica si de a alege avocatul cel mai potrivit cerintelor acestora. Principalele avantaje ale folosirii acestui site sunt: intimitatea asigurata utilizatorilor, lipsa obligatiilor, accesul la datele avocatilor profesionisti, membrii ai UNBR, lipsa perceptiei vreunei taxe de inscriere pentru utilizatori.

Licitatii Juridice te tine la curent cu noutatile din domeniul auto. Sectiunea dedicata domeniului auto ofera o gama larga de articole referitoare la schimbarile legislative si cele mai noi informatii despre piata auto. De asemenea, pe site se gasesc disponibile informatii juridice utile pentru transportatori.
Daca vrei sa asisti si la alte discutii cu experiente ale unor oameni ca tine, poti accesa forumul. Prin intermediul acestui forum puteti participa la discutii ce trateaza subiecte juridice, probleme profesionale si teme de actualitate din domeniu, intr-un spatiu specializat in acest sens. De asemenea primiti zilnic alerte cu cele mai noi stiri juridice postate pe site.

Deci, ce ai de facut? Intra pe site-ul www.licitatiijuridice.ro si completeaza sectiunea aceasta cu titlul RECUPERARE TAXA AUTO. Astfel, vei fi contactat de catre avocatii care au rezolvat astfel de cazuri sau au o experienta mare in domeniu. Ulterior, fara sa fii constrans de nimic, vei putea alege varianta cea mai buna si mai avantajoasa pentru tine!

Distribuie pe Facebook
mai multe