SONDAJ - O sa avem TAXA de circulat in Bucuresti, esti de acord sau nu?

SONDAJ - O sa avem TAXA de circulat in Bucuresti, esti de acord sau nu?
  • Cat vrei sa fie taxa de mediu?
  • Ce masina trebuie sa plateasca taxa de mediu?
  • Cum vrei sa platesti taxa?
Distribuie pe Facebook

Primarul capitalei, Gabriela Vranceanu-Firea, a anuntat ca are de gand sa introduca o TAXA de mediu pentru bucurestenii care folosesc masina. Deoarece in 2017 au fost inmatriculate in capitala inca 50.000 de vehicule second-hand, iar traficul a devenit un cosmar.

Nu exista bucurestean care sa nu fi crezut ce spunea Gabriela Firea in campania electorala, cum ca in maximum 6 luni de cand va fi aleasa o sa faca revolutie in materie de trafic. Si a avut dreptate. A trecut mai bine de un an si REVOLUTIA a venit: strazile sunt complet blocate, semafoarele sunt haotic sincronizate, locuri de parcare nu exista si nici macar un politist rutier sau de la locala nu acorda amenzi miilor de automobile parcate aiurea. Daca nici asta nu inseamna REVOLUTIE, atunci ce?

Gabriela Firea a inaugurat cu surle si trambite un centru de monitorizare si control trafic la inceputul toamnei. Acest centru avea ca scop controlarea semafoarelor astfel incat sa se evite formarea cozilor si blocajelor in trafic. Insa nu exista absolut nicio dovada ca acest sistem functioneaza, sau, daca functioneaza, parca e menit sa incurce traficul si sa creeze blocaje.

Ok, sistemul de monitorizare si control trafic nu functioneaza, a fost o idee proasta. Asa ca d-na Gabriela Firea vine cu alte idei. Conform unui interviu pentru Adevarul, primarul doreste sa introduca o TAXA DE MEDIU in Bucuresti platita de soferi, exact ca in Marea Britanie. Firea spune ca de cand nu mai avem taxa auto s-au inmatriculat in capitala peste 50.000 de rable care blocheaza traficul. Asa ca se gandeste sa introduca o taxa ca sa conduci masina prin Bucuresti, incurajand astfel soferii sa renunte la masini si sa utilizeze transportul public de persoane.

Introducerea taxei va fi ulterioara unui referendum prin care primarul ii va intreba pe bucuresteni daca vor sau nu ca masinile sa plateasca o noua taxa de mediu ca sa circule in oras. Din pacate, ca de obicei, cei care voteaza sunt pensionarii si alegatorii PSD care nu prea conduc, asa ca sunt sanse mari, de fapt maxime, ca soferii sa plateasca inca un bir.

Asadar, haideti sa facem si noi propriul referendum pe care il vom trimite la Primaria Bucuresti referitor la o posibila taxa de mediu in capitala.

Sondaj

Vrei o TAXA de MEDIU pentru Bucuresti?

Sondaj

Cine sa plateasca TAXA de MEDIU?

Sondaj

Cum sa fie TAXA de Mediu in Bucuresti?

Poti alege mai multe variante

Sondaj

Cat sa coste TAXA de Mediu?

Sondaj

Cum vrei sa platesti TAXA de Mediu?

Sondaj

Cum vrei sa fie identificata plata TAXEI?

Distribuie pe Facebook
mai multe