Cu ce masina ti-ai dori sa treci iarna urmatoare?

Cu ce masina ti-ai dori sa treci iarna urmatoare?
Iarna e pe vine mai repede decat credem. Si indiferent de masina pe care o avem in dotare, cu siguranta ne-am gandit de multe ori la alte masini cu care am vrea sa ne petrecem iernile. Si asta pentru ca ori sunt mai incapatoare, ori mai puternice, ori mai capabile de a traversa nametii care se formeaza chiar si in orase.
Distribuie pe Facebook

Cand vine iarna, cu totii incepem sa ne gandim la masini cu tractiune integrala. Si asta pentru ca pana si in orase, autoritatile mai uita sa dea zapada la o parte si te trezesti impotmolit la semafor daca ai masina cu tractiune pe o singura punte. Nu mai zicem de situatile in care dai de vreun drum pe care nu calca niciodata un plug de zapada si trebuie sa iti croiesti calea cum poti. Evident, cu o masina normala e imposibil.

Mai este si factorul mandriei, ca din curtea blocului, toata lumea cu masini mici da la lopata, dupa cateva nopti de ninsoare, curata masinile, isi face drum, etc. Dar cine are vreun SUV sau o masina de teren mai serios, iese ca prin branza si nu simte nimic, starnind invidia celorlalti.

Nici masinile normale, autoturisme, care au tractiune integrala, nu stau deloc prost. Doar garda la sol le trage in jos, dar in majoritatea situatiilor fac fata cu brio, cel putin in oras unde strazile sunt mai circulate.

Nu zice nimeni ca atunci cand iti dotezi propria masina cu anvelope bune de iarna, nu poti face fata zapezilor. Insa e altceva cand pleci de la semafor linistit, normal, cand franezi repede chiar si pe zapada si cand poti sa iesi oricand din curtea plina de zapada.

Asadar, la ce masina visezi tu sa ai peste iarna?

Sondaj

Ce fel de masina ai vrea sa ai iarna asta?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Tehnica Auto DATA PUBLICĂRII: 21 Septembrie 2011