A testat, in sfarsit, cea mai ieftina masina de la Opel. "Ar trebui s-o iei in considerare"

A testat, in sfarsit, cea mai ieftina masina de la Opel. "Ar trebui s-o iei in considerare"
  • A testat, in sfarsit, cea mai ieftina masina de la Opel
  • "Ar trebui s-o iei in considerare"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la doar 17.590 de euro - conform configuratorului oficial.

Lansata pe piata in urma cu aproape trei ani, actuala Corsa deschide lista celor mai accesibile produse din gama companiei Opel - masina proiectata pentru a concura impotriva unor nume precum Ford Fiesta, Skoda Fabia, Volkswagen Polo si Renault Clio intampinandu-si clientii din Romania alaturi de o nota de plata de circa 17.590 de euro. Dupa cum precizam si anterior, in primele randuri ale acestui material.

Sub capota, cumparatorii vor avea de ales intre doua unitati termice - un benzinar cu numai trei cilindri si o capacitate de 1.2 litri, ce livreaza persoanei de la volan 75 de cai putere in versiunea aspirata si 100 CP in varianta turbo, si un I4 turbodiesel de 1.499 de centimetri cubi, ce dezvolta 102 cai putere, subcompacta construita pe platforma lui Peugeot 208 fiind disponibila si impreuna cu un motor electric, ce va pune la dispozitia soferului pana la 136 CP.

In ceea ce priveste lista cu dotari standard, echiparea de baza - denumita Corsa, nu beneficiaza nici macar de aer conditionat, in timp ce configuratia de top se bucura si de faruri ECO LED, conform configuratorului oficial. Daca vine vorba, in schimb, despre optiunea pe baterii, subiectul principal al urmatorului material video, lung de 16 minute, aceasta ofera fara costuri suplimentare si climatizare automata.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 10 Mai 2022