A testat, in sfarsit, cea mai ieftina masina de la Volkswagen. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"

A testat, in sfarsit, cea mai ieftina masina de la Volkswagen. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
  • A testat, in sfarsit, cea mai ieftina masina de la Volkswagen
  • "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la doar 17.478 de euro - conform configuratorului oficial.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de patru ani, inca de la inceputul verii lui 2017, cea mai recenta generatie a masinii oferite sub denumirea de Polo a primit de curand - chiar zilele acestea, un facelift major. Disponibila la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la suma de 17.478 de euro - potrivit configuratorului prezent pe site-ul diviziei Volkswagen din Romania, varianta mult imbunatatita a gamei proiectate pentru a concura impotriva unor produse precum Peugeot 208, Opel Corsa, Ford Fiesta sau Renault Clio se remarca numaidecat prin noua parte frontala - ce gazduieste inclusiv o pereche de faruri cu matrice de LED-uri.

Volkswagen Polo Facelift - Galerie foto

Volkswagen Polo Facelift - Galerie foto

Volkswagen Polo Facelift - Galerie foto

Reteta caracteristica departamentului exterior continua - la nivelul profilului lateral, cu un set de jante restilizate din aliaj, in timp ce blocurile optice a la Golf reprezinta principala atractie a partii posterioare.

In cabina - de cealalta parte a celor cinci portiere, noul Volkswagen Polo Facelift a pregatit inclusiv un display central cu o diagonala de 9.2 inch. Inutil de mentionat, aceeasi versiune imbunatatita a gamei proiectate pentru a concura impotriva unor produse precum Peugeot 208, Opel Corsa, Ford Fiesta sau Renault Clio - dupa cum precizam si anterior, se va mai putea lauda si cu o noua instalatie de climatizare, cu specialistii departamentului de design alegand sa redeseneze - totodata, si volanul multifunctional in trei spite, conform primelor fotografii si informatii oficiale oferite publicitatii.

Sub capota, clientii din Romania vor descoperi - la momentul de fata, un propulsor turbo cu numai trei cilindri in linie si capacitatea de un litru, disponibil atat intr-o formula cu 95 de cai, cat si intr-o configuratie sinonima cu 110 CP, gandita pentru cumparatorii dornici de un plus de performanta.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (90) Poze Volkswagen Polo Facelift - Galerie foto
mai multe