A testat, in sfarsit, masina de 366 CP de la Kia. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"

A testat, in sfarsit, masina de 366 CP de la Kia. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
  • A testat, in sfarsit, masina de 366 CP de la Kia
  • "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la aproape 50.000 de euro, conform configuratorului oficial.

Lansata cu surle si trambite in urma cu circa patru ani, prima si probabil unica generatie a gamei comercializate de Kia sub denumirea de Stinger a primit in 2020 - la sfarsitul verii, un binemeritat facelift. Privita de la exterior spre interior, varianta imbunatatita a masinii proiectate pentru a concura impotriva unor produse ca Audi A5 Sportback si BMW Seria 4 Gran Coupe se remarca prin mici modificari estetice si noi tehnologii de ultima ora, daca mai era cumva nevoie de mentionat.

Kia Stinger Facelift - Versiunea europeana

Kia Stinger Facelift - Versiunea europeana

De cealalta parte, gama de motorizari a fost redusa la numai o singura optiune, pe benzina, viitorii clienti avand la dispozitie exclusiv un propulsor cu sase cilindri in V si doua turbine - de 3.342 de centimetri cubi.

Fisa cu specificatii tehnice a noii Kia Stinger Facelift continua cu puterea maxima de 366 CP, livrata rotilor prin intermediul unei cutii automate cu opt rapoarte. Lista cu dotari si echipamente standard caracteristica variantei comercializate pe piata din Romania cuprinde inclusiv un sistem de tractiune integrala, astfel ca - cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 5.4 secunde, potrivit datelor publicate pe site-ul importatorului local.

Nota de plata porneste - dupa cum mentionam si anterior, de la aproape 50.000 de euro, printrele elementele oferite fara costuri suplimentare regasindu-se si farurile cu LED, tapiteria din piele Nappa si intoarsa etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 21 Septembrie 2021