A testat, in sfarsit, masina pe care Kia o lauda ca-i mai rapida decat Porsche, Ferrari si Lamborghini. "E la un alt nivel"

A testat, in sfarsit, masina pe care Kia o lauda ca-i mai rapida decat Porsche, Ferrari si Lamborghini. "E la un alt nivel"
  • A testat, in sfarsit, masina pe care Kia...
  • ... o lauda ca-i mai rapida decat Porsche, Ferrari si Lamborghini
  • "E la un alt nivel"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, preturile de vanzare pornesc de la circa 69.900 de euro. Conform configuratorului oficial.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de-un an, inca din prima jumatate a lui 2021, cea dintai generatie a electricei comercializate de Kia sub numele de EV6 isi intampina cumparatorii, zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de sud-coreeni la dispozitia clientilor se regaseste, mai mult sau mai putin surprinzator, si o varianta disponibila sub indicativul GT, cu respectivul model combinand doua motoare electrice pentru o putere maxima de 585 de cai.

Oferita in schimbul unei sume minime de aproape 70.000 de euro, extrema creatie a constructorului asiatic reuseste, prin urmare, sa rezolve problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 3.5 secunde. Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului urca pana la o viteza de 260 km/h.

Livrata in compania unei baterii cu o capacitate de 77.4 kWh, aceeasi Kia EV6 GT se mai poate lauda, potrivit ultimelor informatii si detalii prezentate publicitatii, si cu o autonomie de pana la 424 de kilometri. Din meniu nu lipsesc, inutil de adaugat, nici discurile de franare de dimensiuni generoase, cu diametrul de 380 de milimetri pe puntea fata si 360 de milimetri pe puntea spate, jantele pe 21 de inch, suspensia cu amortizoare reglate electronic, scaunele sport, instalatia audio Meridian etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 3 Noiembrie 2022