A testat, in sfarsit, noua Honda Civic. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"

A testat, in sfarsit, noua Honda Civic. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
  • A testat, in sfarsit, noua Honda Civic
  • "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la aproape 33.000 de euro. Conform configuratorului oficial.

Dezvelita publicului larg cu mai putin de sase luni in urma - la inceputul anului curent, cea de-a 11-a generatie a legendarei game oferite de Honda sub denumirea de Civic stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Alternativa companiei nipone la Peugeot 308 si Volkswagen Golf 8 - printre multe altele, respectiva masina de clasa compacta se remarca, la nivelul exteriorului, in special prin linia arcuita a plafonului si setul de jante din aliaj insotit de un diametru de pana la 18 inch.

Lista atractiilor principale continua cu grila supradimensionata care acompaniaza - daca mai trebuia cumva precizat, spoilerul fata, cu praguri laterale proeminente si un difuzor posterior atent sculptat, respectivelor detalii alaturandu-li-se, de cealalta parte a portierelor, in cabina, si o pereche de scaune fata cu incalzire, si ceasuri de bord digitale, si bancheta spate rabatabila.

Gandita pentru a concura impotriva unor rivali precum Peugeot 308 si Volkswagen Golf 8, noua Honda Civic isi va intampina cumparatorii doar intr-o singura varianta de motorizare - cu versiunea comercializata sub indicativul e:HEV bucurandu-se de prezenta si serviciile unui sistem hibrid. Compus dintr-o unitate aspirata de doi litri si doua motoare electrice, solutia mentionata anterior livreaza persoanei aflate la volan putin peste 180 de cai putere, potrivit celebrului producator din Asia.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 28 Septembrie 2022