A testat, in sfarsit, noua Honda Civic Type R. "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"

A testat, in sfarsit, noua Honda Civic Type R. "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"
  • A testat, in sfarsit, noua Honda Civic Type R
  • "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la circa 57.000 de euro. Conform configuratorului oficial.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de jumatate de an - inca din vara lui 2022, cea mai recenta generatie a legendarei super compacte oferite de Honda sub numele de Civic Type R stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Comercializata si pe piata din Romania - la preturi care pornesc de la aproximativ 57.000 de euro, noua sportiva cu cinci portiere se remarca, la nivelul departamentului exterior, atat prin spoilerele agresiv stilizate, cat si prin jantele de dimensiuni generoase.

Lista atractiilor vizuale continua, mai mult ori mai putin surprinzator, cu o capota ventilata a motorului, plus un eleron supradimensionat pentru hayon - elemente si detalii livrate, la interior, alaturi de o tapiterie din imitatie de piele intoarsa, scaune sport, cu tetiere incorporate, volan cu design in trei spite. Din meniu nu lipsesc insa - ba dimpotriva, nici ceasurile de bord digitale si configurabile, sistemul multimedia cu ecran de noua inch, instalatia de climatizare cu reglare automata a temperaturii sau incarcarea wireless a telefonului mobil.

Reteta caracteristica proaspat relansatei Honda Civic Type R se incheie, intr-un final, cu un propulsor turbo in patru cilindri, cu o capacitate de 2.0 litri - pe benzina, dezvoltat special pentru un total de 329 de cai putere si 420 de Newton-Metri. Fisa cu specificatii de ordin tehnic cuprinde inclusiv o transmisie in sase rapoarte, cu un numar de trei pedale in echipare, o suspensie cu amortizoare adaptive si discuri de franare de pana la 13.8 inch - dotate cu etriere semnate de specialistii Brembo.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 1 Februarie 2023