A testat, in sfarsit, noua masina de 320 de cai de la Volkswagen. Tractiunea integrala este standard

A testat, in sfarsit, noua masina de 320 de cai de la Volkswagen. Tractiunea integrala este standard
  • A testat, in sfarsit, noua masina de 320 de cai de la Volkswagen
  • Tractiunea integrala este standard
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 4.9 secunde. Teoretic.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de zece luni - inca din primele saptamani ale verii anului 2020, cea mai recenta iteratie a gamei comercializate sub denumirea de Volkswagen Tiguan se vinde zilele acestea in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara - mai mult sau mai putin surprinzator, chiar si o varianta de inalta performanta pe nume R.

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania - la preturi care pornesc de la peste 53.400 de euro, respectiva masina combina un benzinar turbo de doi litri si 320 de cai cu o transmisie automata in sapte rapoarte, de tip DCT, si un sistem inteligent de tractiune integrala. Astfel, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 4.9 secunde - potrivit primelor informatii si detalii oficiale.

Lista atractiilor principale continua cu o pereche de spoilere fata si spate agresiv stilizate, pe care primul Volkswagen Tiguan R din istorie le ofera - in standard, alaturi de praguri laterale proeminente si jante din aliaj pe 20 de inch. Seria vestilor bune continua cu o evacuare cvadrupla, un eleron pentru plafon, scaune cu suport lateral marit, tapiterie speciala si volanul multifunctional cu comenzil tactile.

In ceea ce priveste departamentul tehnologic, respectiva masina a pregatit si faruri cu matrice de LED-uri, instrumente de bord digitale si configurabile, plus sistem de infotainemnt de ultima generatie. Aceeasi reteta de 53.411 euro cuprinde inclusiv pilot automat adaptiv, iluminare ambientala in 30 de culori, climatizare cu reglare a temperaturii pe trei zone, suspensie adaptiva DCC s.a.m.d.

Distribuie pe Facebook
mai multe