A testat, in sfarsit, noua masina de la BMW. "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"

A testat, in sfarsit, noua masina de la BMW. "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"
  • A testat, in sfarsit, noua masina de la BMW
  • "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la aproximativ 55.335 de euro - conform configuratorului oficial.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de jumatate de an, cea mai noua generatie a masinii comercializate de compania BMW sub numele de Seria 2 Coupe se vinde - zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste - mai mult sau mai putin surprinzator, si o varianta de performanta oferita de producatorul bavarez sub indicativul M240i xDrive.

BMW Seria 2 Coupe - Galerie foto

BMW Seria 2 Coupe - Galerie foto

BMW Seria 2 Coupe - Galerie foto

Vanduta si pe piata din Romania - la preturi ce pornesc de la aproximativ 55.335 de euro, asa cum mentionam si anterior, respectiva reteta cuprinde inclusiv un motor turbo cu sase cilindri in linie si o capacitate de trei litri.

Conceputa special pentru a livra ambelor punti un total de 374 de cai putere si 500 de Newton-Metri - conform fisei cu specificatii tehnice, aceasta promite sa rezolve eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 4.3 secunde. Cu pedala de acceleratie la podea, noul BMW M240i xDrive Coupe atinge o viteza limitata electronic - daca mai trebuia cumva precizat, la 250 de kilometri pe ora.

Respectiva reteta cuprinde inclusiv o lista cu dotari standard extrem de generoasa - cu jante din aliaj pe 19 inch, o transmisie automata in opt rapoarte, plus tapiterie din Alcantara si piele sintetica Sensatec in prim plan.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (113) Poze BMW Seria 2 Coupe - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 7 Aprilie 2022