A testat, in sfarsit, noua masina de la Citroen. "E aproape ca un Rolls-Royce"

A testat, in sfarsit, noua masina de la Citroen. "E aproape ca un Rolls-Royce"
  • A testat, in sfarsit, noua masina de la Citroen
  • "E aproape ca un Rolls-Royce"
Distribuie pe Facebook

Proiectata pentru a concura impotriva unor modele precum Volkswagen Arteon si Peugeot 508, aceasta impresioneaza in special prin suspensia din dotare - ce promite sa transforme gropile intr-o simpla amintire.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de-un an, inca din prima jumatate a lui 2021, cea dintai generatie a gamei vandute de Citroen sub denumirea de C5 X stie - cu siguranta, cum sa impresioneze. Disponibila inclusiv pe piata din Romania - la preturi incepand de la 33.400 de euro, respectiva reteta debuteaza cu design-ul nonconformist al caroseriei, care combina elemente de break, SUV si berlina.

Citroen C5 X

Citroen C5 X

In cabina - de cealalta parte a portierelor, cumparatorii vor putea experimenta, fie in standard, fie optional, si un display central de dimensiuni generoase, ceasuri de bord digitale si configurabile, scaune cu functii de incalzire, ventilatie si masaj.

Sub capota, automobilul dezvoltat de Citroen pentru concura impotriva unor nume precum Volkswagen Arteon si Peugeot 508 nu ofera - oarecum surprinzator, decat doua optiuni mari si late, versiunea de baza bucurandu-se de prezenta sub capota a unui benzinar turbo de 1.6 litri si aproximativ 180 de cai putere. Acelasi propulsor insoteste si varianta de top - alaturi de un motor electric pentru un total de 225 CP.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Citroen C5 X
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 12 August 2022