Cea mai noua masina de la Citroen e diferita de tot ce se vinde acum, pe piata. Cum arata in realitate

Cea mai noua masina de la Citroen e diferita de tot ce se vinde acum, pe piata. Cum arata in realitate
  • Cea mai noua masina de la Citroen e diferita de tot ce se vinde acum, pe piata
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie inclusiv un sistem de propulsie plug-in hybrid, a carei promisiune este sa ofere o autonomie - in modul electric - de peste 50 de kilometri.

Anuntata in urma cu numai cinci zile, chiar la inceputul saptamanii curente, cea mai noua masina ce poarta semnatura francezilor de la Citroen stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Rezultat in urma combinatiei dintre un SUV, o berlina si, nu in ultimul rand, un break, noul C5 X se remarca in special prin luminile atipice de la nivelul partii frontale, insa nici capota bombata nu va trece neboservate.

Citroen C5 X

Citroen C5 X

Reteta specifica departamentului exterior continua cu aripile laterale proeminente si luneta flancata de doua elerone - pe cand meniul interior cuprinde o pereche de display-uri color si mai multe comenzi fizice.

Programata sa ajunga in showroom-uri, la vanzare, pe parcursul lunilor urmatoare, inainte ca anul 2021 sa devina istorie, cea mai noua masina ce poarta semnatura francezilor de la Citroen masoara 4.805 milimetri in lungime, in timp ce latimea se invarte in jurul valorii de 1.865 de milimetri. Acelasi nou C5 X mai are de anuntat si o inaltime de aproximativ de 1.485 de milimetri, pe cand capacitatea portbagajului este de 545 de litri, au dezvaluit oficialii companiei producatoare.

Daca vine vorba, in schimb, despre gama de motorizari, clientii vor putea opta atat pentru diferite optiuni traditionale, pe benzina, cat si pentru un sistem hybrid - de tip PHEV, cu pana la 225 de cai sub capota.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Citroen C5 X
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 16 Aprilie 2021