A testat, in sfarsit, noua masina de la Honda. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"

A testat, in sfarsit, noua masina de la Honda. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
  • A testat, in sfarsit, noua masina de la Honda
  • "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la putin peste 33.500 de euro - potrivit datelor de pe site-ul distribuitorului local.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de-un an, mult anticipata generatie cu numarul trei a celebrei masini comercializate de Honda sub numele de HR-V stie - cu siguranta - cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior, aceasta se remarca in special prin grila frontala finisata in culoarea caroseriei, insa nici insertiile de negru de la nivelul aripilor laterale sau blocurile optice unite - la nivelul partii posterioare, nu vor trece intocmai neobservate; ba dimpotriva, s-ar putea spune.

Honda HR-V - Poze noi

Honda HR-V - Poze noi

In cabina, de cealalta parte a portierelor, lista atractiilor principale cuprinde inclusiv instrumente de bord partial digitale, un display central cu diagonala de noua inch, instalatie audio cu zece difuzoare si incarcare wireless a telefonului mobil.

Oferita si pe piata din Romania - la preturi de vanzare ce pornesc de la putin peste 33.500 de euro, asa cum precizam si anterior, mult anticipata generatie cu numarul trei a celebrei masini comercializate de Honda sub numele de HR-V isi va intampina clientii doar intr-o singura varianta de motorizare. Este vorba - mai exact, despre o versiune e:HEV ce combina doua motoare electrice cu un benzinar aspirat in patru cilindri, cu capacitatea de 1.5 litri, pentru o putere maxima de 131 de cai.

Aceasta a mai pregatit - aparent, si o cutie automata de tip CVT, astfel ca, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza, teoretic, 10.7 secunde, in timp ce viteza de top nu va depasi 170 de kilometri pe ora.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 28 Martie 2022