A testat, in sfarsit, noul SUV Coupe de la Peugeot. "Cred ca interiorul este mai calitativ decat la un Volkswagen"

A testat, in sfarsit, noul SUV Coupe de la Peugeot. "Cred ca interiorul este mai calitativ decat la un Volkswagen"
  • A testat, in sfarsit, noul SUV Coupe de la Peugeot
  • "Cred ca interiorul este mai calitativ decat la un Volkswagen"
Distribuie pe Facebook

Disponibil si pe piata din Romania, la preturi incepand de la circa 33.600 de euro, respectivul model pluseaza cu o gama de motorizari cu pana la 225 de cai putere. De unde si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de numai 7.9 secunde.

Prezentat publicului larg in urma cu aproape un an, inca de la inceputul verii lui 2022, noul Peugeot 408 stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Privit de la exterior la interior, spectaculosul SUV Coupe iese numaidecat in evidenta prin linia alungita a plafonului, insa nici luminile de zi verticale nu vor trece intocmai neobservate; ba dimpotriva.

Meniul specific departamentului vizual cuprinde inclusiv jante din aliaj cu diametrul de pana la 20 de inch, pe cand lista atractiilor tehnologice culmineaza cu cele doua display-uri de la nivelul plansei de bord, fiecare cu diagonala de zece inch, folosite pentru afisarea tuturor detaliilor si informatiilor vitale. Din peisaj nu lipsesc, ce este drept, nici scaunele cu functie de masaj, instalatia audio de inalta fidelitate ori, mai important decat atat, asistentul pentru vederea pe timp de noapte Night Vision.

Oferit si pe piata din Romania, in schimbul unei sume minime de 33.600 de euro, noul Peugeot 408 pune la dispozitia potentialilor sai o gama variata de motorizari si sisteme de propulsie. Printre versiunile scoase la vanzare se numara, mai mult sau mai putin surprinzator, si o varianta PHEV caracterizata o putere maxima de 225 de cai.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 7 Martie 2023