Nemtii de la BMW ar trebui sa ia notite! Peugeot prezinta oficial noul 408, probabil cel mai frumos SUV Coupe din lume. Cat costa in Romania

Nemtii de la BMW ar trebui sa ia notite! Peugeot prezinta oficial noul 408, probabil cel mai frumos SUV Coupe din lume. Cat costa in Romania
  • Nemtii de la BMW ar trebui sa ia notite!
  • Peugeot prezinta oficial noul 408, probabil cel mai frumos SUV Coupe din lume
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus un display central cu diagonala de zece inch.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 19 saptamani, inca din ultima jumatate a lunii iunie, primul 408 din istoria companiei Peugeot are - incepand de astazi, si un pret de vanzare. Disponibil in schimbul unei sume care porneste - daca vine vorba cumva despre piata auto din Romania, de la 33.600 de euro, respectivul model se bucura, in versiunea de baza, de o motorizare turbo cu trei cilindri in linie si capacitatea de 1.199 de centimetri cubi. Insotita de o transmisie automata in opt rapoarte, aceasta livreaza persoanei de la volan - potrivit producatorului de masini din Hexagon, undeva in jurul a 130 de cai putere.

Peugeot 408 Coupe - Galerie foto

Drept urmare, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea - cu acceleratia la podea, intr-un timp de aproximativ 10.4 secunde, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea, complet nestingherit, pana la o viteza de top de 210 km/h. In ceea ce priveste consumul mediu de carburant, fisa cu specificatii tehnice vorbeste - mai mult ori mai putin surprinzator, despre un 6.0 - 6.1 litri la 100 de kilometri.

Anuntat in vara acestui an, noul Peugeot 408 a mai pregatit, in versiunea de baza PureTech 130 S&S EAT8 Allure si o echipare standard extrem de generoasa - oferita alaturi de o pereche de faruri cu LED, de un set de jante din aliaj cu diametrul de 17 inch, de instalatie de climatizare cu reglare pe doua zone. Nu lipsesc insa din peisaj - ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi sau exagera cu nimic, nici ceasurile de bord digitale, camera video pentru marsarier, display-ul central cu diagonala de zece inch. O afirmatie valabila - conform configuratorului local, si in cazul iluminarii ambientale, a volanului din piele, comenzilor vocale etc.

Comercializata la preturi incepand de la 33.600 de euro, fabuloasa creatie a marcii din Hexagon isi va intampina clientii intr-un numar urias de savori, printre optiunile disponibile facandu-si loc si un sistem de propulsie PHEV - care combina o unitate 1.6 turbo, in patru pistoane, cu un motor electric pentru un total de 180 sau chiar 225 CP. De asemenea, cumparatorii vor mai avea la dispozitie - pe langa meniul pe nume Allure, si un Allure Pack, si un GT.

Peugeot 408 Coupe - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (184) Poze Peugeot 408 Coupe - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Noiembrie 2022