A testat, in sfarsit, primul hot-hatch cu tractiune fata din istoria BMW. "Arata de parca ar avea mustata"

A testat, in sfarsit, primul hot-hatch cu tractiune fata din istoria BMW. "Arata de parca ar avea mustata"
  • A testat, in sfarsit, primul hot-hatch cu tractiune fata din istoria BMW: "Arata de parca ar avea mustata"
  • Pe piata din Romania, preturile pornesc de la aproape 43.140 de euro, conform configuratorului local
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la aproape 43.140 de euro, conform configuratorului de pe site-ul importatorului local.

Dezvelit oficial in urma cu mai bine de cinci luni, primul hot-hatch cu tractiune fata din istoria BMW a pregatit un pachet tehnic care cuprinde inclusiv o motorizare 2.0 turbo de 265 CP. O transmisie automata cu opt rapoarte reprezinta unica optiune la nivel de cutie, astfel ca sprintul de la 0 la 100 km/h nu dureaza mai mult de 6.1 secunde, dupa cum se arata si in fisa cu specificatii tehnice a noului model 128ti.

In plan vizual, controversatul automobil de clasa compacta si inalta performanta va veni si cu cateva accente contrastante de rosu, pe langa nelipsitele spoilere agresiv stilizate, praguri proeminente, jante supradimesionate s.a.m.d.

BMW 128ti - Galerie foto

BMW 128ti - Galerie foto

BMW 128ti - Galerie foto

La interior, aceleasi accente contrastante de rosu promit sa atraga intreaga atentie a clientilor, alaturi de volanul multifunctional cu design in trei spite, dar si scaunele cu suport lateral marit. Oferita in schimbul unei sume care porneste de la 43.138 de euro, cel putin pe piata auto din Romania, reteta specifica primului BMW 128ti din istorie nu duce nici lipsa tapiteriei realizate din stofa, plus piele artificiala.

Meniul standard al respectivului hot-hatch cu tractiune fata mai gazduieste, printre altele, si faruri cu LED, climatizare automata, senzori de parcare fata si spate, pilot automat cu functie de franare, suspensie si frane M Sport etc.

Optional, noul model 128ti propune jante din aliaj cu diametrul de 19 inch, vopsea metalizata, piele Dakota. Totodata, BMW va mai intampina cumparatorii cu dare de mana ai controversatului automobil de clasa compacta si inalta performanta si cu sistem audio HiFi, scaune cu actionare electrica si functie de incalzire, actionare automata a haionului, acces fara cheie, geamuri cu tenta fumurie, service Inclusive.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (50) Poze BMW 128ti - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 23 Martie 2021