Primul hot-hatch cu tractiune fata din istoria BMW. Bavarezii au publicat acum toate informatiile oficiale

Primul hot-hatch cu tractiune fata din istoria BMW. Bavarezii au publicat acum toate informatiile oficiale
  • Primul hot-hatch cu tractiune fata din istoria BMW: bavarezii au publicat acum toate informatiile oficiale
  • Noul model va fi disponibil la vanzare incepand cu luna noiembrie, la preturi de peste 40.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Noul model va fi disponibil la vanzare incepand cu luna noiembrie a anului curent, la preturi care pornesc de la peste 40.000 de euro.

Anuntat oficial chiar la inceputul acestei toamne, primul hot-hatch cu tractiune fata din istoria companiei BMW revine astazi in atentia publicului larg. Bavarezii au publicat in urma cu doar cateva momente toate detaliile si informatiile referitoare la noul 128ti, disponibil la vanzare de luna viitoare, la preturi incepand de la 41.174 de euro.

Pus in miscare de o versiune cu "numai" 265 CP si 400 Nm a celebrului benzinar cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri de pe varianta de top M135i xDrive, respectivul model sprinteaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 6.1 secunde.

BMW 128ti

BMW 128ti

BMW 128ti

Meniul specific primului hot-hatch cu tractiune fata din istoria companiei BMW mai cuprinde, de asemenea, si o viteza maxima de 250 km/h, pe cand consumul mediu de carburant variaza intre 6.1 si 6.4 litri la 100 de kilometri. Alte detalii includ cutie automata cu opt rapoarte, diferential Torsen, plus suspensie si sistem de franare M Sport.

Din punct de vedere vizual, noul model 128ti se diferentiaza de celelalte optiuni ale gamei Seria 1 in special prin spoilere fata si spate agresiv stilizate, insa nici jantele de pana la 19 inch sau pragurile laterale proeminente nu vor trece neobservate.

Intr-un final, primul hot-hatch cu tractiune fata din istoria companiei BMW adopta, la exterior, si o evacuare dubla, dar si un eleron pentru plafon, pe cand interiorul a pregatit si un volan multifunctional cu design in trei spite, cusaturi contrastante si scaune fata cu suport marit. Acestora li se alatura diferite echipamente de ultima generatie.

BMW 128ti

BMW 128ti

BMW 128ti

BMW 128ti

BMW 128tiBMW 128ti

BMW 128ti

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (43) Poze BMW 128ti
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Octombrie 2020