Primul hot-hatch cu tractiune fata din istoria BMW a debutat oficial. Galerie foto completa

Primul hot-hatch cu tractiune fata din istoria BMW a debutat oficial. Galerie foto completa
  • Primul hot-hatch cu tractiune fata din istoria BMW a debutat oficial. Galerie foto completa
  • Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 6.1 secunde
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 6.1 secunde.

Dezvelit publicului larg, in avanpremiera mondiala, inca de la inceputul toamnei anului trecut, primul hot-hatch cu tractiune fata din istoria BMW nu mai reprezinta, astazi, niciun fel de noutate sau surpriza. Ba dimpotriva, am putea spune.

Surprinzatoarea versiune de performanta este disponibila la vanzare, in prezent, chiar si pe piata din Romania, la preturi care pornesc de la aproape 41.500 de euro, potrivit configuratorului local.

BMW 128ti - Galerie foto

BMW 128ti - Galerie foto

In schimbul sumei cu pricina, dupa cum precizam si anterior, noul 128ti propune faruri cu LED, climatizare automata, dar si tapiterie dintr-o combinatie de stofa si piele artificiala. De lipsesc din meniu nici senzorii de parcare, printre altele.

Aceeasi varianta sport se mai poate lauda si cu un pachet estetic pe masura, care cuprinde inclusiv spoilere fata si spate agresiv stilizate, plus jante de dimensiuni generoase din aliaj si evacuare dubla.

Tehnic vorbind, primul hot-hatch cu tractiune fata din istoria BMW se remarca in special prin motorizarea turbo de doi litri si 265 de cai de sub capota. Capabila sa rezolve acceleratia de la 0 la 100 de lilometri pe ora in numai 6.1 secunde.

Reteta in cauza vine si cu o cutie automata in opt rapoarte, cu un diferential, de tip LSD, de la Torsen, cu o suspensie si un sistem de franare M Sport, in cazul in care mai era necesara o astfel de precizare.

BMW 128ti - Galerie foto

BMW 128ti - Galerie foto

BMW 128ti - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (50) Poze BMW 128ti - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Februarie 2021