Are un motor DIESEL cu patru turbine. TEST DE ACCELERATIE cu noul BMW X7 M50d

Are un motor DIESEL cu patru turbine. TEST DE ACCELERATIE cu noul BMW X7 M50d
  • Motor diesel quad-turbo
  • 400 CP si 760 Nm cuplu
  • Face suta in 5.4 secunde
Distribuie pe Facebook

Urmareste un test de acceleratie cu noul BMW X7 in versiunea M50d. Acesta este echipat cu un motor diesel de 3.0 litri cu patru turbine.

Recent am avut ocazia sa testam si noi primul X7 din istoria bavarezilor, care ne-a impresionat din mai multe puncte de vedere. Sub capota s-a regasit un propulsor pe benzina de 3.0 litri turbo, silentios si rafinat, care nu face altceva decat sa accentueze si mai mult caracterul luxos al noului SUV de mari dimensiuni de la BMW.

Acelasi SUV poate fi insa echipat si cu un propulsor diesel foarte capabil. Este vorba despre versiunea X7 M50d care vine echipata cu acelasi motor quad-turbo de 3.0 litri ca si noua generatie X5 M50d cu care ne-am jucat la inceputul acestui an.

In cazul ambelor modele, unitatea cu sase cilindri in linie dezvolta 400 de cai putere si 760 Nm cuplu. Pe hartie, X7 M50d atinge 100 de km/h in 5.4 secunde si are o viteza maxima limitata electronic la 250 km/h. Clipul video de mai jos ne arata cum se traduc toate aceste valori in lumea reala.

Distribuie pe Facebook
mai multe