ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii. TEST comparativ cu noua Honda Civic, Volkswagen Golf, Ford Focus si Opel Astra

ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii. TEST comparativ cu noua Honda Civic, Volkswagen Golf, Ford Focus si Opel Astra
  • ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii
  • TEST comparativ cu noua Honda Civic, Volkswagen Golf, Ford Focus si Opel Astra
Distribuie pe Facebook

Honda Civic, Volkswagen Golf, Ford Focus ori Opel Astra? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam din urmatorul material video!

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de-un an, inca de la inceputul verii lui 2021, cea de-a 11-a generatie a celebrului hatchback comercializat de compania Honda sub denumirea de Civic stie - cu siguranta - cum sa impresioneze. Disponibil la vanzare si pe piata din Romania, la preturi care pornesc de la suma de 34.990 de euro, legendarul model japonez de clasa compacta iese - zilele acestea - in evidenta in special prin linia alungita a plafonului, inspirata de lumea fastback-urilor insotite de un numar de cinci portiere, multiple priviri urmand sa atraga insa, ce este drept, si grila cu adevarat unica a radiatorului, jantele supradimensionate din aliaj, pe 18", stopurile unite cu o banda de culoare rosie.

Respectiva reteta continua - mai mult sau mai putin surprinzator - cu o pereche de faruri cu LED, un set compus din doua display-uri color, unul pentru instrumentele de bord digitale, altul pentru sistemul de infotainment compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto, scaune incalzite, plus instalatie audio cu pana la 12 difuzoare de la Bose, pe cand propulsia este asigurata exclusiv de o unitate aspirata de doi litri, pe benzina, acompaniata de doua motoare electrice pentru un total de pana la 184 de cai putere. Dar este oare indeajuns pentru ca noul produs al niponilor sa reuseasca victoria intr-un duel direct cu princpalii sai concurenti: Volkswagen Golf, Ford Focus si - nu in ultimul rand - Opel Astra?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 14 Decembrie 2022