Au testat, in sfarsit, masina care concureaza cu Golf 8. In Romania, clientii primesc o reducere colosala

Au testat, in sfarsit, masina care concureaza cu Golf 8. In Romania, clientii primesc o reducere colosala
  • Au testat, in sfarsit, masina care concureaza cu Golf 8
  • In Romania, clientii primesc o reducere colosala
Distribuie pe Facebook

Vestile bune continua la nivelul listei cu dotari standard, inclusiv varianta de baza bucurandu-se de aer conditionat manual si lumini de zi cu tehnologie LED.

Lansata pe piata in urma cu aproape patru ani si jumatate, cea mai noua generatie a compactei cunoscute publicului larg sub numele de Hyundai i30 a primit, in 2020, un binemeritat facelift. Pe piata din Romania, versiunea imbunatatita a masinii care concureaza cu Volkswagen Golf porneste de la putin peste 18.330 de euro, insa clientii sunt asteptati cu reduceri colosale, ce urca pana la suma de 5.789 de euro.

In configuratia de baza, respectiva creatie mizeaza pe o motorizare aspirata de 1.5 litri si 110 cai putere, pe benzina, cuplata la o cutie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata.

Cea mai accesibila varianta a noului Hyundai i30 Facelift are astfel nevoie de 12.3 secunde pentru a sprinta de la 0 la 100 de kilometri pe ora, in timp ce viteza de top nu depaseste 187 de kilometri pe ora. Aceeasi masina de clasa compacta isi va mai intampina cumparatorii si alaturi de un consum de 6.1 litri la 100 de kilometri, plus o lista cu dotari care cuprinde si aer conditionat manual sau lumini de zi cu LED.

Respectiva creatie se mai bucura, in standard, si de jante pe 15 inch, de bancheta spate rabatabila, proiectoare de ceata, pilot automat cu posibilitate de ajustare a limitei de viteza s.a.m.d.

Asadar, acestea fiind spuse, nu mai ramane decat un singur mister de rezolvat: cum se conduce versiunea imbunatatita a celei mai noi generatii a compactei cunoscute publicului larg sub numele de Hyundai i30. Si, evident, in ce masura ii poate pune masina companiei sud-coreene probleme lui Volkswagen Golf intr-un segment in care gasim si produse precum Skoda Octavia, Mazda3, Ford Focus etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 22 Ianuarie 2021